Skip to main content

Agro Electrosistems S.R.L.

Cégnév:
Agro Electrosistems S.R.L.
Székhely / Cím:
Ország:
Románia
Irányítószám:
527166
Város:
Arcus
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Cart. Poiana Arcusului, nr.177
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
Az Agro Electrosistems KFT villanypásztor rendszereket gyárt és forgalmaz főként mezőgazdasággal és állattenyésztéssel foglalkozó gazdák számára.

Villanypásztorainkat leggyakrabban az állattenyésztésben az állatok kordában tartására szokták használni, ezen kívül növényi kultúrák megvédésére és vadkárok elhárítására. Rendszereink kiváló védelmet nyújtanak medvetámadások kivédésében is, akár a méhészetben akár a háztáji behatolásokat tekintve. Segítséget tudunk nyújtani a kis- és nagy gazdaságok számára egyaránt – annak aki a háztáji gyümölcsösét szeretné megóvni az őzektől, vagy annak a gazdának, aki több száz állatot tenyészt.

Cégünk kimondottan a villanypásztor rendszerekre van specializálódva, így helyszíni kiszállás nélkül is meg tudjuk határozni az Ön számára legmegfelelőbb rendszert, néhány kép vagy egy kis rajz alapján, esetenként telefonos konzultáció által is.

Legfőbb és legkelendőbb termékünk az általunk gyártott DL villanypásztor készülék család ami saját fejlesztés, 100%-ban hazai, romániai termék. Ha tőlünk vásárol akkor egy helyi vállalkozó fejlődését segíti elő és nem a kínai multikat gazdagítja.

Szerintünk a legfontosabb ismérv egy terméknél az állandó minőség és a megbízható működés, ezért – ugyan sokszor az eladási ár rovására is – mindent legalább kétszeresen túlméretezünk, hogy bírja a hosszú távú igénybevételt mostoha időjárási körülmények között is.
Adószám:
RO 35656610
Cégjegyzékszám:
J14/73/2016
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
2790 - Egyéb villamos berendezés gyártása
Kapcsolattartó neve:
Benedek Dávid
Kapcsolattartó telefonszáma:
0040729274458
Kapcsolattartási e-mail cím:
office@agroelectro.ro
Forgalmazott termékek besorolása:
Mezőgazdaság
A szállító termékei
A szállító még nem töltött fel termékeket.