Skip to main content

ASSOLUTIONS KFT

Cégnév:
ASSOLUTIONS KFT
Székhely / Cím:
Ország:
Magyarország
Irányítószám:
1119
Város:
Budapest
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Pajkos u. 80.
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
Az As Solutions Kft. fő profilja vállalati ügyfelei biztonsági megoldásainak megtervezése és kialakítása, rendszerszintű kiszolgálása, valamennyi gyengeáramú területen és az azokhoz kapcsolódó épületgépészeti, járműfelügyeleti, és egyéb kommunikációs felületen.

Az As Solutions nem terméket értékesít. Piaci ismereteit, a fellelhető eszközök, szolgáltatások termékek legszélesebb skáláját hasznosítva megoldásokat állít össze, ügyfelei igényeinek lehető legteljesebb kiszolgálására.

Az ehhez társuló nyílt kommunikáció interaktív módon tárja fel a bemutatott megoldások előnyeit és hátrányait, a megbízásnak az ügyfél tevékenységéhez csatlakoztatható határterületeit, az elképzelések feltáratlan kockázatait, kiaknázatlan piaci, marketing és kooperatív lehetőségeit úgy, hogy működési, növekedési, fejlesztési perspektívába helyezi a bővítési szándékot. Tevékenységi köre ennek megfelelően széles, a tervezéstől a kereskedelmen keresztül a kivitelezésig ível.

Az As solutions Kft. dinamikusan fejlődő kkv, felkészült, kreatív és innovatív csapattal, átgondolt tervekkel és működő megoldásokkal-
Adószám:
22740955-2-43
Cégjegyzékszám:
01 09 941468
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
8020 - Biztonsági rendszer szolgáltatás
Kapcsolattartó neve:
Micskó András
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36309222556
Kapcsolattartási e-mail cím:
micsko.andras@assolutions.hu
Forgalmazott termékek besorolása:
Vendéglátás, szálláshely- szolgáltatás, kereskedelem