Skip to main content

Ava-Pack Kft.

Cégnév:
Ava-Pack Kft.
Székhely / Cím:
Ország:
Magyarország
Irányítószám:
9300
Város:
Csorna
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Soproni út 125.
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
Az Ava-Pack Kft. közel két évtizedes szakmai tapasztalata, valamint széleskörű technikai háttere valódi megoldást kínál megrendelői számára a tervezéstől a megvalósításig, legyen szó akár irodáról, iskoláról, óvodáról, színházról, sportlétesítményről, üzletről, egészségügyi intézményről, vagy akár az otthonáról.

Cégünk széleskörű profiljának köszönhetően képes szinte bármilyen belsőépítészeti elképzelés megvalósítására, mivel termékkörünk, kínálatunk teljes egészében lefedi a bútorgyártás széles palettáját.


A kezdetekről
Cégünk, az Ava-Pack Kft. magyar magánszemélyek által 2001-ben alapított vállalkozás.


Első üzemünket, a fejlődő gazdasági környezetben, a kb. 12 ezer lakosú Csornán alapítottuk, munkahelyet biztosítva a megye amúgy legtöbb munkanélkülit nyilvántartó városában. A társaság kezdetben arra alakult, hogy az AUDI HUNGÁRIA Kft.-t ipari csomagolóanyaggal ellássa. Ez az ipari csomagolóanyag elsősorban a motortartó ládákat jelentette.

Azóta a termékskála lényegesen kibővült: papírdobozok, köztes papír és műanyag “Recycling” lemezek, rétegelt lemezek és rétegelt lemezből valamint fából készült dobozok gyártásával.


A csornai telephelyünk 7024 m2-es területen a 86-os főút mellett helyezkedik el, üzleti célból kedvező, forgalmas helyen, a volt határőr laktanya területén a gépkocsi hangárból került kialakításra.

2002-ben a bővülő igényeknek megfelelni kívánó bútorgyártó üzemet hoztunk létre. A termelés 2002. márciusában indult meg, akkor mindössze 10 fővel.
Később csomagolóanyag-gyártásunk indokolttá tette egy lakatosüzem létrehozását, mely a kiegészítő fém alkatrészek mellett iskolabútorokat és székvázakat is gyártani kezdett.

A teljes vertikum létrehozásához szükség volt egy keményfa megmunkáló üzemre is, melyet 2006-ban vásárolt meg cégünk. E telephelyen óvodai bútorgyártás mellett székgyártással, és egyedi keményfa termékek előállításával is foglalkozunk.

2007-ben új telephelyet vásároltunk Szécsényben, ahol fémipari és laminált fa megmunkálás folyik CNC-gépeken.

2009-ben megvásároltuk a Falco Sopron Bútorgyárat, ezzel is bővítve termék kínálatunkat, és kapacitásunkat a folyamatosan bővülő piaci igények kielégítésére.

2010-ben további telephelyet vásároltunk Ikrényben ahol a győri régió egyik legképzettebb szakembergárdájával létrehoztuk egyedi belsőépítészetre szakosodott üzemünket egy barnamezős beruházásban épített új csarnokban.

2010-re cégünk elérte, hogy egyedülálló hátérrel szinte bármilyen belsőépítészeti területen vállalkozhat.

Minőség iránti elkötelezettségünket bizonyítja, hogy cégünk rendelkezik az MSZ EN ISO 9001:2008, ISO 14001:2005 KIR (Környezetközpontú Irányítási Rendszer) és az ISO 28001:2008 MEBIR szerinti minőségügyi tanúsítvánnyal.
Adószám:
12712698-2-08
Cégjegyzékszám:
08-09-009850
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
1624 - Tároló fatermék gyártása
Kapcsolattartó neve:
Tóth Viktor
Kapcsolattartó telefonszáma:
06 70 452 7518
Kapcsolattartási e-mail cím:
toth.viktor@avapack.hu
Forgalmazott termékek besorolása:
Vendéglátás, szálláshely- szolgáltatás, kereskedelem
A szállító termékei
A szállító még nem töltött fel termékeket.