Skip to main content

Axiál Kft

Cégnév:
Axiál Kft
Székhely / Cím:
Ország:
Magyarország
Irányítószám:
6500
Város:
Baja
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Szegedi út 147
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
Az 1991-ben alapított cég célkitűzése a kezdetektől fogva a mezőgazdaság számára tartósan használható, jó minőségű gépeket szállítson, amihez gyors és szakszerű szervizt és alkatrészellátást biztosítson. Ehhez az évek során olyan gyártói beszállítói partnerkapcsolatokat alakított ki, amelyre támaszkodva a termelés számára magas minőségi színvonalat képviselő technológiák és műszaki megoldásokat tud kínálni a gazdáknak. A gépgyártók, beszállítók kiválasztásánál különösen kritikusan járunk el, így csak azon cégek kerülhetnek partnereink közé amelyek a kiváló minőségű termékek gyártása mellett garantálni tudják az alkatrészek és tartozékok gyors szállítását, nemcsak most hanem hosszú évek múlva is.

Az általunk eddig értékesített, s jelenleg a magyar szántóföldeken – sokszor nehéz körülmények között, nagy igénybevétellel – dolgozó több ezer gép a bizonyíték arra, hogy ezek a termékek alkalmasak hosszú időn keresztül a termelők igényeinek kiszolgálására és haszontermelésre.

A szlovákiai (Hriadel) és romániai (Munax) leányvállalataink hasonló célkitűzéssel alakultak, és az ottani felhasználók igényeinek közeli kiszolgálását valósítják meg.

Vevőinkkel hosszú távú, kölcsönösen előnyös kapcsolatra törekszünk, szakembereinket folyamatos képzésekkel készítjük fel a mezőgazdasági termelés legújabb fejlesztéseinek ismertetésére.

Bajai Axiál Logisztikai Központból naponta szállítunk alkatrészeket minden belföldi és külföldi telephelyünkre.
Adószám:
11376956-2-03
Cégjegyzékszám:
03-09-104169
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
4519 - Egyéb gépjármű-kereskedelem
Kapcsolattartó neve:
Nagy Tibor
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36309287493
Kapcsolattartási e-mail cím:
nagyt@axial.hu
Forgalmazott termékek besorolása:
Mezőgazdaság
A szállító termékei
A szállító még nem töltött fel termékeket.