Skip to main content

Evolution Consulting Kft.

Cégnév:
Evolution Consulting Kft.
Székhely / Cím:
Ország:
Magyarország
Irányítószám:
3515
Város:
Miskol-Egyetemváros
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
AFKI épület 2. emelet
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
Az Evolution Consulting Kft. 2007 óta foglalkozik egyedi rendszerfejlesztéssel és teljes mértékben saját know-how-n alapuló szoftvertermékek fejlesztésével. A kreativitás és innováció mindig is a cég alapértékei közé tartozott és hitvallásának fő meghatározója volt. Ezek jegyében folyamatosan dolgozzuk át termékeinket újra és újra, beépítve a legfrissebb irányvonalakat és legmodernebb technológiákat. Célunk, hogy a hatékonyság és a felhasználói élmény összefonódjon szoftvereink használatakor.
Az Evolution Consulting szolgáltatási köre:
• Innovatív vállalati informatikai megoldások bevezetése: az iMaster vállalatirányítási és hrMaster integrált humánügyi rendszereket komoly magyar és nemzetközi benchmarkok alapján fejlesztettük. Ezen rendszerek testreszabott implementálása jelentős versenyelőnyt hoz partnereinknek.
• Egyedi informatikai megoldások fejlesztése az ügyfél speciális igényei alapján például a fuvarszervezés, értékesítés, projekt- és beruházás menedzsment, távközlés, ügyvitel területén, 3 dimenziós látványtervezés és tetőcserép mennyiség meghatározás építőipar területén
• E-learning tananyagok fejlesztése: a hrMaster szoftver Képzésmenedzsment moduljában vagy akár más külső LMS rendszerben lejátszható SCORM szabvány szerint készített tananyagok készítése a megbízó elvárása szerinti tartalommal.

Legnépszerűbb termékünk a hrMaster humán erőforrás menedzsment szoftver, mely egy modern, webes technológiával fejlesztett integrált szoftverrendszer.
A központi rendszermodul a hrMaster AdatKözpont (Munkaügyi nyilvántartás), ami a dolgozói törzsadat nyilvántartási feladatokat látja el. Erre épül rá az összes többi modul, melyek egy komplex és jól integrált rendszert alkotnak. A szoftver komplex megoldást képvisel, ami egyszerre igyekszik megkönnyíteni a személyügyes munkatársak munkáját, ugyanakkor modern és innovatív platformot biztosítani a munkavállalók részére. Legyen szó egy mindössze 30–50 alkalmazottat számláló kisvállalatról vagy egy több ezer főt számláló, nemzetközi cégről, a platform azonos, köszönhetően a szoftver modularitásának és rugalmasságának. A hrMaster biztosítani tudja, hogy minden személyügyi folyamat egy rendszerben valósuljon meg, így garantálva a hatékony munkavégzést a HR-osztály és a munkavállalók számára is. A moduláris felépítés azt is lehetővé teszi, hogy a célnak megfelelően az egyes részegységek külön-külön is bevezethetők legyenek, akár munkaidő-kezelésről, dokumentumkezelésről, képzésmenedzsmentről vagy bármilyen típusú értékelésről, esetleg dolgozói felmérésről vagy toborzás-kiválasztásról van szó. Ugyanebből fakadóan a rendszer jól bővíthető és funkcionalitása tágítható.
Adószám:
14020991-2-05
Cégjegyzékszám:
05-09-014424
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
8230 - Konferencia, kereskedelmi bemutató szervezése
Kapcsolattartó neve:
Ekert Anna
Kapcsolattartó telefonszáma:
0646505403
Kapcsolattartási e-mail cím:
ekert.anna@evolution-consunting.hu
Forgalmazott termékek besorolása:
Vendéglátás, szálláshely- szolgáltatás, kereskedelem
A szállító termékei
A szállító még nem töltött fel termékeket.