Skip to main content

Garden Proiect KFT

Cégnév:
Garden Proiect KFT
Székhely / Cím:
Ország:
Románia
Irányítószám:
537071
Város:
MADARAS
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
11 szam
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
Szakembereink több évtizedes tapasztalatával a háttérben, a Garden Proiect Kft. 2006-ban alakult meg a Hargita megyei Csíkmadarason. Fő tevékenységünk a kerttervezés, a kert- és parképítés, egyedi utcabútorzat és játszóterek gyártása, automata öntözőrendszerek és dísznövények kis- és nagybani forgalmazása. Felcsík első kerékpárútjának megépítése (Csíkkarcfalva), valamint a nagygalambfalvi, hidrovetéses technológiával készített korszerű futballpálya kivitelezése is cégünk nevéhez kapcsolódik.
Folyamatosan bővülő és megújuló árudáinkban, Csíkmadarason (Csíkszeredától 14 km-re) és Csíkszeredában a Kaufland szomszédságában közel 1200 féle kültéri dísznövény kapható. Ezen kívül megtalálhatók a saját faiskolánkban nevelt őshonos gyümölcsfák és egyéb bogyós gyümölcscsemeték.
2006 Megalakulás -Tíz év alatt a Garden Proiect Hargita megye vezető kertészetévé, köztéri bútorkészítőjévé és elismert szaktanácsadó cégévé nőtte ki magát, amely többezer elégedett ügyféllel, valamint partner önkormányzattal büszkélkedhet.
2014 Árudabővítés -Nyolc év alatt, a hatalmas érdeklődésnek köszönhetően új árudát nyitottunk Csíkszeredában, a Kaufland bevásárlóközpont mellett, hogy a megyeszékhelyen élő ügyfeleinket még könnyebben kiszolgálhassuk.
2018 In Vitro Labor -A Garden Proiect az innováció és a tudomány elkötelezett partnere.
Adószám:
18285644
Cégjegyzékszám:
J19/29/2006
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
8130 - Zöldterület-kezelés
Kapcsolattartó neve:
János Ferdinánd
Kapcsolattartó telefonszáma:
0040371107430
Kapcsolattartási e-mail cím:
office@gardenproiect.ro
Forgalmazott termékek besorolása:
Mezőgazdaság