Skip to main content

Garden Proiect KFT

Cégnév:
Garden Proiect KFT
Székhely / Cím:
Ország:
Románia
Irányítószám:
537071
Város:
MADARAS
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
11 szam
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
Szakembereink több évtizedes tapasztalatával a háttérben, a Garden Proiect Kft. 2006-ban alakult meg a Hargita megyei Csíkmadarason. Fő tevékenységünk a kerttervezés, a kert- és parképítés, egyedi utcabútorzat és játszóterek gyártása, automata öntözőrendszerek és dísznövények kis- és nagybani forgalmazása.
Folyamatosan bővülő és megújuló árudáinkban, Csíkmadarason (Csíkszeredától 14 km-re) és Csíkszeredában a Kaufland szomszédságában közel 1200 féle kültéri dísznövény kapható. Ezen kívül megtalálhatók a saját faiskolánkban nevelt őshonos gyümölcsfák és egyéb bogyós gyümölcscsemeték.
Nagy választékban kaphatók továbbá gyógy- és fűszernövények, sziklakerti és árnyéki évelő fajok, folytonos virágzású park- és futórózsák, teahibrid-, floribunda rózsafajok és -fajták, csomagolva és edényben nevelve egyaránt, valamint virághagymák, speciális rendeltetésű fűmagkeverékek (árnyéki, virágos, sport keverékek) többféle kiszerelésben.
A földlabdával rendelkező vagy merev falú konténerbe ültetett növényfajok jó fagytűrő képességgel rendelkeznek, a tenyészév bármely időszakában biztonságosan beültethetők. Az általunk telepített díszfákra cégünk 1 éves garanciát is vállal.
2018-ban a Garden Proiect az innováció és a tudomány elkötelezett partnere lett.
Elindult az In Vitro laboratórium, ahol a fő tevékenység a vírusmentes gyümölcs szaporítóanyag előállítása.
Ezt követően született meg legújabb termékcsaládunk a RibOn - egészségjavító készítmények formájában. Fő összetevője a fekete ribiszke.
2019-ben megnyílt a kertészeti gép szaküzlet és szakszerviz.
Adószám:
18285644
Cégjegyzékszám:
J19/29/2006
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
8130 - Zöldterület-kezelés
Kapcsolattartó neve:
János Ferdinánd
Kapcsolattartó telefonszáma:
004 0720 110 777
Kapcsolattartási e-mail cím:
office@gardenproiect.ro
Forgalmazott termékek besorolása:
Mezőgazdaság