Skip to main content

Herceghalom Interat Zrt.

Cégnév:
Herceghalom Interat Zrt.
Székhely / Cím:
Ország:
Magyarország
Irányítószám:
2060
Város:
Bicske
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Csabdi út 2.
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
1. Márkaképviselet: Cégünk a Herceghalom Interat Zrt számos külföldi gyártó magyarországi képviseletét látja el, mint például az olasz Gambetti-BARGAM, Sae, Gaspardo, Maschio, Pasquali, Finotto, Barigelli, Gallignani, Mas, Andreoli, Igea, Annovi Reverberi, Arag, Udor, Comet, Polmac, Hilari’s Pagani, Italmanometri, Ipl, Ag, Sovema, Seppi, Imeca, Bertolini, Bonezzi, Fieni), két amerikai (Hypro, Flojet), három angol (Lurmark, Sprays International, Rds), egy francia (Renson) és egy német (Agrotop) mezőgazdasági gépgyár kizárólagos importőre és forgalmazója Magyarországon.

2. Szerviz és alkatrészellátás: A szerviz szolgáltatást és az alkatrész utánpótlást az Interat ZRT márkakereskedői színvonalon biztosítja, ami a megrendelő számára növeli az üzemeltetés színvonalát, és biztonságát. Az eladott gépek beüzemelését, és a későbbiekben szükséges javításokat magasan képzett szervizmesterek végzik. A szervizszolgáltatás országos lefedettségű, általánosságban elmondható, hogy a hiba bejelentésétől számítva a hibás gép két munkanapon belül újra üzemeltethető (az ország bármely pontján). Az alkatrész ellátás az Interat ZRT központi raktárából történik, itt megtalálható a forgalomban lévő gépekhez a teljes alkatrész kínálat, szükség esetén azonnal a termelők rendelkezésére áll (az alkatrészek megrendelhetőek utánvéttel is). Alkatrészrendeléseiket webshopunkon keresztül is leadhatják.

3. Gépfelújítás: Az Interat ZRT 2000-ben indította új szolgáltatásként az elavult régi, gépek felújítását, átépítését. Ez a szolgáltatás lehetőséget biztosít a termelőknek, hogy kedvezőbb anyagi feltételekkel jussanak modern magas színvonalú növényvédőgépekhez. A termelők régi gépein cseréljük a főbb alkatrészeket (szivattyú, szórókeret, szórófej, tömlők, axiálventilátor, stb), és automatikával, komputeres vezérlő egységgel látjuk el.
Adószám:
10980965-2-07
Cégjegyzékszám:
07-10-001214
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
4661 - Mezőgazdasági gép, berendezés nagykereskedelme
Kapcsolattartó neve:
Joó Réka
Kapcsolattartó telefonszáma:
06 22 350-045
Kapcsolattartási e-mail cím:
joo.reka@interat.hu
Forgalmazott termékek besorolása:
Mezőgazdaság