Skip to main content

HETECH TREND KFT.

Cégnév:
HETECH TREND KFT.
Székhely / Cím:
Ország:
Magyarország
Irányítószám:
6000
Város:
Kecskemét
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Könyves Kálmán krt. 18.
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
A Hetech Trend Mérnöki Iroda Kft. 1998-ban alakult, s mára Magyarország egyik vezető cége lett a gabonatárolók (fémsilórendszerek, horizontális tárolók), terményszárítók és tisztítók tervezése, építése és ezek komplett technológiai rendszerként való kivitelezése területén. A munka szinte minden fázisa számítógépes támogatással folyik, ami gyors munkavégzést, kitűnő színvonalú tervezést és kivitelezést eredményez. Nevünkhöz fűződik több, mint 300 megvalósult beruházás és közel 1.000.000 tonna tárolótér létesítése az elmúlt 22 évben – hazánkban és a környező országokban.
A magas színvonalú teljesítmény eredményeként, illetve a piaci igények támasztotta kihívásnak megfelelően a Hetech Trend Kft. az elmúlt időszakban több fejlesztést és beruházást is végrehajtott: pl. gyártócsarnok építése, több új CNC lemezmegmunkáló központ és gép vásárlása, valamint az ennek megfelelő létszámbővítés. Az elmúlt évben tovább folytatódott a külföldi piacszerzés, itthon pedig a szárítótelepek tervezésében és kivitelezésében értünk el szép sikereket. Az általunk gyártott és forgalmazott termékek megfelelnek a vonatkozó európai uniós jogszabályok és szabványok előírásainak.
Jelenlegi telephelyünkön 2006-ban kezdtük meg a gépgyártást – egy alig 1200 négyzetméteres alapterületű iroda-üzem épületben – 6 fő lakatossal és 10 fő irodai alkalmazottal.
Büszkék vagyunk arra, hogy az azóta eltelt időszakban cégünk létszáma megtöbbszöröződött, az iroda-üzem szomszédságában felépült egy 1800 négyzetméteres üzemcsarnok, melyben modern gépekkel és szakképzett dolgozókkal magas műszaki színvonalon gyártjuk saját fejlesztésű gabonaszárítóinkat és terménytisztítóinkat, illetve az ehhez kapcsolódó anyagmozgató gépeket és kiegészítő berendezéseket.
Adószám:
11577542-2-03
Cégjegyzékszám:
0309106780
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
4661 - Mezőgazdasági gép, berendezés nagykereskedelme
Kapcsolattartó neve:
Képes Diána
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36204288086
Kapcsolattartási e-mail cím:
kepes.diana@hetech.hu
Forgalmazott termékek besorolása:
Mezőgazdaság