Skip to main content

Holland Alma Kft.

Cégnév:
Holland Alma Kft.
Székhely / Cím:
Ország:
Magyarország
Irányítószám:
4375
Város:
Piricse
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Rózsaliget tanya 1.
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
A Holland Alma Kft-t 1993-ban alakult, azzal a céllal, hogy a gyümölcsültetvény telepítési pályázatok által generált országos szaporítóanyag igényt kielégítse.
Gyümölcsfaiskolánk 2018-ban ünnepelte alakulásának 25. évfordulóját - mára az előállított faiskolai termékek volumenét, valamint az azok által képviselt minőséget tekintve európai mércével mérve is Európa egyik meghatározó jelentőségű faiskolája vagyunk.
Csobádi telephelyünkről évente több százezer oltvány kerül a termelőkhöz. Prémium kategóriás termékeink, a Naturalma® fajták mellett hagyományos gyümölcsoltványokat is állítunk elő és forgalmazunk.
A hagyományos gyümölcsfajták mellett Európa legfrissebb alma és szilva fajtaújdonságai is megtalálhatók kínálatunkban:
Magyarországon, Romániában és Kelet-Európában mi vagyunk a kizárólagos fajtajogosultjai a Német. és Franciaországban Golden Sunshine Line® márkanév alatt felsorakozó Luna®, Oruin®, Sirius®, Orion®, Red Topaz®, Rozela® és Allegro® almafajtáknak is. Új almafajtáinkat Kelet Európában Naturalma® márkanév alatt szaporítjuk.
Ezek mellett kizárólag mi szaporíthatjuk és forgalmazhatjuk a világújdonságnak számító Topend Plus® nevű szilvafajtát és számos más újdonságot is.
Oltványaink ellenőrzött faiskolai termesztésből származnak, NÉBIH által kiadott legmagasabb minősítésűek (EEC/Kék címkés), és rendelkezünk a fajták tulajdonosainak jogszerű meghatalmazásával. Természetesen kulcsra-kész gyümölcsösök kivitelezésében (támrendszer, öntözőrendszer, jégháló), is tudunk segíteni!
A Holland Alma Kft. filozófiája, mely a Naturalma® Programon keresztül ölt testet: „Harmóniában a természettel” - cégünk csak olyan termelő tevékenységet végez, illetve munkájával csak olyan termelői tevékenységet támogat, amely amellett, hogy hosszú távon tervezhető és jövedelmező, vigyáz a természet egészséges egyensúlyának fenntartására, illetve helyreállítására.
Sikerünk kizárólagos célja és mértéke mindig ügyfelünk/üzleti partnerünk sikere – cégünk küldetése olyan hosszú távú projektek generálása, melyek alapján úgy a termelők, mint a feldolgozók és a fogyasztók egyaránt előnyöket élvezzenek a „Fair Trade”/tisztességes kereskedelmi szabályok alapján.

Részletesebb információkért kérem, látogasson el honlapunkra: www.hollandalma.hu , ahol Hírlevelünkre is feliratkozhat. Köszönjük!
Adószám:
12790454-2-15
Cégjegyzékszám:
15-09-067418
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
0124 - Almatermésű, csonthéjas termesztése
Kapcsolattartó neve:
Siklódi István
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36306055607
Kapcsolattartási e-mail cím:
istvan.siklodi@hollandalma.hu
Forgalmazott termékek besorolása:
Mezőgazdaság