Skip to main content

HSC Motor kft

Cégnév:
HSC Motor kft
Székhely / Cím:
Ország:
Magyarország
Irányítószám:
1037
Város:
Budapest
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Vizér u.6/a
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
Engedje meg, hogy röviden bemutassuk önnek cégünket. A HSC Motor Kft. 2003. évi alapítása óta foglalkozik import termékek forgalmazásával, távol-keleti gyártók képviseletével.
A jó kapcsolatoknak köszönhetően 8 éve megkaptuk a Foton traktorok kizárólagos képviseletét. A Foton Kínában piacvezető az építőipari gépek, traktorok, kombájnok valamint a kamionok gyártásában. Az évek alatt főként Magyarországon több mint 1550db Foton-Lovol traktor került értékesítésre, melyek azóta is megbízhatóan működnek.
A kereslet és a piaci igények növekedésének köszönhetően megkezdtük a forgalmazását elérhető árú és jó minőségű munkaeszközöknek, pl. talajmarók, vízszintes tengelyű szárzúzók, kommunális munkaeszközök különféle mezőgazdasági gépek és kardántengelyeknek.
A tavalyi évtől gyártjuk és forgalmazzuk a 15 éves múltra visszatekintő G-Jet márkajelzésű kertészeti és szántóföldi permetezőgépeket 200 litertől 3000 literig, 6métertől 24méter szórókeret szélességig valamint gödörfúrókat, talajlazítókat, melyeket főként Olaszországi beszállítók alkatrészekből állítjuk össze a domaszéki telephelyünkön.
Telephelyünkön termékeink megtekinthetőek, tekintélyes raktárkészlet áll vevőink rendelkezésére.
A megrendelt gépeket rövid határidővel legyártjuk és a szállítást költséghatékonyan bonyolítjuk, valamint biztosítjuk az országos garanciális szerviz szolgáltatást.
Adószám:
13031053-2-41
Cégjegyzékszám:
01-09-715383
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
2830 - Mezőgazdasági, erdészeti gép gyártása
Kapcsolattartó neve:
Faddi Attila
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36703804516
Kapcsolattartási e-mail cím:
hscmotor.kft@gmail.com
Forgalmazott termékek besorolása:
Mezőgazdaság