Skip to main content

IRUM SA

Cégnév:
IRUM SA
Székhely / Cím:
Ország:
Románia
Irányítószám:
545300
Város:
reghin
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
str. Axente Sever, 6
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
IRUM, román mezőgazdasági és erdészeti traktorgyártó – a Pro Economica fő partnere és az eddig végrehajtott projektekben szereplő termékek több mint 70%-ának szállítója.

A román állam által, 1953-ban alapított mezőgazdasági és erdészeti felszerelések és mechanizmusok gyártása, karbantartása és javítása érdekében , az IRUM 1999-ben teljesen magántőkével rendelkező társasággá válik, melynek fő részvényese a MAVIPROD. Megalakulásától egész máig a gyár nagy átalakulásokon ment keresztül, a kommunista rendszer elhagyásának kockázatától kezdve egész egy olyan vállalat szintjéig mely jelenleg Románia egyetlen magán mezőgazdasági és erdészeti gépezetekkel foglalkozó kutatóközpontját birtokolja. 2015-ben avatták fel, több mint 2,65 millió eurós beruházás eredményeként, az ország egyetlen magán kutatóközpontja ezen a szakterületen, ahol jelenleg több mint 50 mérnők fejleszt új, román termékeket.

A hagyományos TAF-ok mellet, több mint 2 éve az új román mezőgazdasági traktor, a TAGRO gyártásával büszkélkedünk, amely már az ország több területén elhelyezkedő farmokon dolgozik, valamint határon túl, Magyarországon is jelen van. Egy ilyen kaliberű projekt megvalósítása nagyon nehéz volt, és több erőforrást igényelt, a teljes beruházás meghaladván a 4 millió eurót. A prototípusok kifejlesztése az ilyen típusú termékek fejlesztésében használt legkorszerűbb munkamódszerekkel történt

A piaci kereslet és a kistermelők igényeinek kielégítése érdekében az idén 3 új kisméretű traktort mutattunk be:
- TAG 24 R/RH
- TAG 50 C/CH
- TAG 60 C/CH

Az új IRUM mezőgazdasági traktorok 5. szennyezésű motorokkal vannak felszerelve és a könnyebb kezelés érdekében power shift-el is lehet őket igényelni. Ezek a traktorok családi gazdaságoknak vannak szánva és sokféle kiegészítővel felszerelhetők, melyekkel a gazda segítheti Románia fejlődését. Traktoraink sikeresen megbirkóznak a zöldségtermesztés, a szoláriumok, a szőlőtermesztés, a gyümölcstermesztés munkáival, de megmutathatják értéküket a mezőn, a kaszálás, a gereblyézés és egyéb munkák során is.

Az IRUM gyárban integrált technológiai gyártási rendszerrel rendelkezünk, az alkatrész öntésétől a végső szakaszig, beleértve annak az ügyfél által biztosított, összetettebb rendszerbe történő összeszerelését is. Ezért öntési szolgáltatásokat, fémmegmunkálásokat, mechanikai megmunkálást, fémbevonatokat és hőkezeléseket tudunk nyújtani romániai valamint külföldi ügyfeleknek. Az IRUM gyártása csuklós erdészeti traktorokat, mezőgazdasági traktorokat, siklókat, csörlőket és alkatrészeket tartalmaz. Minden új modell évekig tartó virtuális tervezés, tesztelés és prototípus készítés után kerül piacra.

Az ügyfelek visszajelzése létfontosságú az általunk gyártott berendezések fejlesztésében. Több mint 67 év után a 175 000 m2 alapterületű gyárban majdnem 600 alkalmazott dolgozik. Az IRUM gép- és alkatrész gyártással, a MAVI hálózat által kinált technikai megoldásokkal, az IFOR Kutatási és Fejlesztési Központtal, valamint a TAF és TAGRO márkákkal, a MAVIPROD csoport továbbra is jelentősen hozzájárul az európai mezőgazdaság fejlődéséhez.
Adószám:
RO1235170
Cégjegyzékszám:
J26/18/1991
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
2830 - Mezőgazdasági, erdészeti gép gyártása
Kapcsolattartó neve:
Stefan Reman
Kapcsolattartó telefonszáma:
0741-012.740
Kapcsolattartási e-mail cím:
office@irum.ro
Forgalmazott termékek besorolása:
Mezőgazdaság