Skip to main content

A-JORVIK s.r.o.

Cégnév:
A-JORVIK s.r.o.
Székhely / Cím:
Ország:
Szlovákia
Irányítószám:
93101
Város:
Šamorín
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Bratislavská 1184
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
Vállalkozásunk 1992-ben alakult, 2 alkalmazottal. Kezdetben a magyarországi kötőelem- csavargyártó kis cégeket szolgáltuk ki alapanyaggal s innen datál az első szakuzlet létrehozása is – kötőelem es csavar eladás.
Jelen pillanatban 20 alkalmazottat foglalkoztatunk
Vas műszaki szakuzletunkben Somorján és Dunaszerdahelyen.
Gazdag árukészlet, több mint 50 000 termékből álló minőségi választék. Számtalan extra szolgáltatás, viszont eladás. Kisgépek, munkagépek, szerszámok kölcsönzése.
Vas anyagok széles választéka, szál anyagok, síkhálók, szeg, csavar, barkács és elektromos kisgépek, világítástechnikai kellékek, villanyszerelési anyagok, víz-, gáz- és fűtésszerelési anyagok és berendezések. Mezőgazdasági eszközök, háztartási termékek.
Az árukészlet bővítése a vásárlók igényeit figyelembe véve, kedvező árak megtartása a cél. Nem csak a termékek hatalmas választékát, hanem a szolgáltatások széles tárházát is nyújtjuk. Hozzáértő kollégák széleskörű tájékoztatást adnak, mind a termékekről, mind a szolgáltatásokról. Szerszámok és gépek kölcsönzését is biztosítjuk, az alapos betanítást díjmentesen kínáljuk. Ügyelünk a termékek színvonalára és a kedvező árakra. A minőség számunkra meghatározó.
Szaküzletünk nagy előnye a multikkal szemben, hogy emberközeli, szinte baráti hangulat jellemzi. Állandó klienseket névről ismerjük, kiemelném a kétnyelvűséget, illetve többnyelvűséget. Éberen figyelünk vevőink igényeire ez szerint bővítjuk, változtatjuk szolgáltatásainkat, árukészleteinket. További extra szolgáltatásokkal kedveskedünk a vevőiknek, reggeli kávé, péksütemény a korán kelőknek, kedvezmények, csomag árak, részletfizetés, utószámlázás stb.
Adószám:
SK2020369692
Cégjegyzékszám:
31418724
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
4778 - Egyéb m.n.s. új áru kiskereskedelme
Kapcsolattartó neve:
Bakus Adrián
Kapcsolattartó telefonszáma:
+421918720450
Kapcsolattartási e-mail cím:
bakus@jorvik.sk
Forgalmazott termékek besorolása:
Mindkét típus
A szállító termékei
A szállító még nem töltött fel termékeket.