Skip to main content

KC-Békés Kft.

Cégnév:
KC-Békés Kft.
Székhely / Cím:
Ország:
Magyarország
Irányítószám:
5600
Város:
Békéscsaba
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Felsőnyomás Tanya 428. (Szekér sor)
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
A KC-Békés Kft. a régión belüli, és a közvetlen kapcsolódó területeken élő és tevékenykedő gazdák, gazdálkodók munkájához szükséges termelő eszközök megismertetése, és közösen feltárt igényeinek kiszolgálása!
Kollégáink munkatapasztalata több évtizedre nyúlik vissza a gép- és alkatrész kereskedelem területén. Fontos számunkra, hogy igazán jól érezzük magunkat, és a munka ne legyen teher vagy nyűg a nyakunkon, mert bebizonyított tény, hogy a legjobb teljesítményt csak a dolgozók jó közérzete mellett lehet elérni!

Ha Önt érdekli a mezőgazdasági talajművelés és betakarítás, legkorszerűbb gépei, akkor lapozza végig ezeket az oldalakat! Új és használtgépek értékesítése! Ezen a honlapon megtalál keresett új Zetor traktort, egyéb erőgépet, NOVOTNY csúszókormányos rakodógépet, munkagépet Lemken ekét, tárcsát, kombinátort, vetőgépet, Gaspardo vetőgépet, altalajlazítót, Fella rendsodrót, fűkaszát, bálázót, darálót, RM öntözőgépet, Farmtech pótkocsit.

Minél gyakrabban látogat el oldalunkra, annál nagyobb az esélye, hogy talál használt gépet, használt traktort, használt mezőgazdasági munkagépet!

Hazánk csatlakozása az Európai Unióhoz új kihívások elé állítja a gazdaság minden szereplőjét, így a mezőgazdasággal foglalkozó szervezeteket is. A csatlakozás előtti és utáni pályázatok elkészítését erre a feladatra szakosodott, nagy tapasztalattal rendelkező pályázatkészítő szakértőink végzik.

Segítséget nyújtunk abban, hogy vevőink az igényeiknek legmegfelelőbb erőgépet, illetve gépkapcsolatot tudják kiválasztani. Erőgépeink összeállításai olyan lehetőségeket rejtenek, amelyek ár/érték aránya rugalmasan igazodik a vásárlói elvárásokhoz. A számos gyári és utólagosan felszerelhető opció mind-mind segíti vevőpartnereinket abban, hogy egyedi igényeiket kielégítsék és hogy erőgépeik a leghatékonyabban dolgozzanak. Mi gondoskodunk az optimálisan használható munkagépkapcsolatok kialakításáról is, legyen az hagyományos vagy korszerű, "menetszám-takarékos" talajművelési technológia. Az állattartás környezetvédelmi és öntözési projektjeinek tervezési, engedélyezési, pályázatkészítési feladatait magunkra vállaljuk.

Új, és használtgép vásárlása esetén banki szolgáltatások, Békéstakarék, OTP Bank , UniCredit Bank OBERLIZING, Merkantil Bankokkal. Használtgép értékesítése esetén, gépállapotfelmérése és értékbecslése!
Adószám:
14708646-2-04
Cégjegyzékszám:
04-09-008939
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
4519 - Egyéb gépjármű-kereskedelem
Kapcsolattartó neve:
Pántye Péter
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36304091634
Kapcsolattartási e-mail cím:
kcbekes@gmail.com
Forgalmazott termékek besorolása:
Mezőgazdaság