Skip to main content

LAK - ALARM Kft.

Cégnév:
LAK - ALARM Kft.
Székhely / Cím:
Ország:
Magyarország
Irányítószám:
5553
Város:
Kondoros
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Aradi út.40
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
A Sinte Group cégcsoport első vállalkozását a Lak-Alarm Bt. néven 1998-ban alapítottuk. Már ekkor is, takarmánykeverők­ ben, terményszárítókban végeztünk gépészeti, lakatosipari munkákat, az ország egész területén. Hitvallásunk mindig a megbízhatóság, a kiszámíthatóság, stabilitás és a valós értékek teremtése volt.
Célunk, hogy az agráriumban működő, termelő, vállalkozásoknak: - takarmánykeverők,
- állateledelgyárak,
- vetőmag üzemek,
- terményszárítók,
- élelmiszer üzemek, malmok
minden olyan gépet, technológiát, gépalkatrészt biztosítsunk, ami a hatékony, jövedelmező működésükhöz szükséges, gyakorlatilag márka­ függetlenül, mindig a megrendelőnk érdekeit szem előtt tartva.
A helyszíni felméréseinket a legmodernebb technológiát képviselő 3D-lézerszkennerrel végezzük. Tervező csapatunk 3D-s tervezőprogram segítségével készíti elő a projekteket. A gyártási munkát a saját tulajdonunkban lévő gyártó műhe­lyünkben végezzük. A beszerzett és leszállított gépek kiválasztásakor a több mint két évtizedes tapasztalatunkat hívjuk segítségül, így a feladatnak leginkább megfelelő technológiát szállítva. Helyszíni gépészeti és üzemvezérlés kivitelezését pedig saját csapatainkkal végezzük. Ha egy pályázati elszámoláshoz komoly dokumentációt kell összeállítani, természetesen az sem akadály.
Legyen az új üzem építése, régebbi technológia bővítése, vagy gép, esetleg alkatrészbeszállítás, érdemes hozzánk fordulni.
Adószám:
25746699-2-04
Cégjegyzékszám:
04-09-013873
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
2893 - Élelmiszer-, dohányipari gép gyártása
Kapcsolattartó neve:
Kovács Tibor
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36309255583
Kapcsolattartási e-mail cím:
sinte.kovacs@gmail.com
Forgalmazott termékek besorolása:
Mindkét típus