Skip to main content

MAVIPROD SRL

Cégnév:
MAVIPROD SRL
Székhely / Cím:
Ország:
Románia
Irányítószám:
545300
Város:
reghin
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
str.pandurilor 74
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
A MAVIPROD cégcsoport több, mint 25 éve mezőgazdasági gépek és ezek alkatrészeik gyártásával és értékesítésével foglalkozik, 1998-tól pedig az IRUM S.A. traktorgyár többségi tulajdonosa.

A gyár a MAVIRPOD irányítása alatt teljes átalakuláson ment keresztül, az eddig gyártott TAF erdészeti gépeken túl 2010-től már mezőgazdasági traktorokat is gyártani kezdett. Szintén ebben az évben kapta meg a magyarországi cégünk a PERKINS motorok és FG WILSON áramfejlesztők hivatalos márkaképviseleti jogosultságát, ennek okán számos állattartóteleppel, növénytermesztő gazdasággal és szervizpartnerrel vagyunk kapcsolatban Magyarország teljes területén. Ezen kapcsolati tőkére alapozva 2020-tól a magyarországi tevékenységi körünk kiterjesztettünk a mezőgazdasági traktorok és kiegészítők irányába is, melyekkel valamennyi megrendezett mezőgazdasági kiállításon jelen vagyunk az idei évtől.

Románia területén jelenleg 15 településen rendelkezünk saját értékesítési ponttal, illetve Magyarországon és Moldova területén is saját telephellyel érjük el ügyfeleinket.

A cégünk által fejlesztett TAGRO traktorokat és egyéb IRUM erőgépeket, a magyar Omikron partnereként mezőgazdasági kiegészítőket mindhárom országban forgalmazzuk. Szakképzett szervizháttér és tapasztalt értékesítők várják ügyfeleinket, hogy a témához kapcsolódó minden igényt kielégítsünk számukra.

Gazdaságfejlesztési programok keretében cégünk minden gazdának biztosítja saját termékeink üzembehelyezését és kiszállítását. Széles termékpalettánknak köszönhetően minden partnerünk megtalálja a saját lehetőségeihez tartozó legmegfelelőbb munkaeszközt, így ügyfeleink között különféle méretű gazdaságok megtalálhatók.
Adószám:
RO6334018
Cégjegyzékszám:
J26/945/1993
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
2830 - Mezőgazdasági, erdészeti gép gyártása
Kapcsolattartó neve:
Stefan Reman
Kapcsolattartó telefonszáma:
0741-012.740
Kapcsolattartási e-mail cím:
stefan.reman@maviprod.ro
Forgalmazott termékek besorolása:
Mezőgazdaság