Skip to main content

Metal Corp.

Cégnév:
Metal Corp.
Székhely / Cím:
Ország:
Szerbia
Irányítószám:
24340
Város:
Bácskossuthfalva
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Zombori út, 20
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
A Metal Corp vállalkozás 2009-ben alakult, a Mah családi vállalkozás részeként, amely már 1989 óta működik. A cég, amely a gyár székhelye is egyben, 5500 m2-en található Bácskossuthafalván.

Cégünk elsősorban fémfeldolgozással foglalkozik, fő tevékenységeink közé a következők tartoznak: fém nyílászárók és kiegészítők gyártása, különféle fém raklapok és állványok létrehozása, kerti bútorok, reklámpolcok, kerítések, fémszerkezetek, fém csarnokok tervezése és kivitelezése és még sok más, a megrendelő kérésének megfelelően. Vállalkozásunk másik fő tevékenysége a fém védelmére irányul, a különféle fémbevonási, laminálási folyamatok, alumínium eloxálása, foszfatizáció, levegős festékszóró stb. A szolgáltatásaink tartalmazzák a színesfémek, alumínium és rozsdamentes acél anyagok hegesztését, vágását, fúrását és hajlítását is. Vállalkozásunk jelen van a hazai és a nemzetközi piacon is. Exportálunk Svédországba, Olaszországba, Németországba, Norvégiába, Szlovéniába, Montenegróba, Magyarországra, Horvátországba, Csehországba stb.

Mint termelők, igyekszünk kiváló minőséget teremteni kedvező áron. Sok időt fordítunk a szakemberek képzésére és a berendezések fejlesztésére, mert hisszük, hogy csak hosszan tartó, folyamatos befektetéssel és együttműködéssel lehetnek az eredmények az elvárásoknak megfelelőek.

CSAPATUNK
Csapatunk folyamatosan, minden ügyfél számára elérhető, és próbálunk mindig a követelményeknek megfelelően működni, hogy a kéréseket a legjobb és a leggyorsabb úton teljesítsük.
A Metal Corp. piaci jelenlétét, a vállalkozás sikerességét, a megalakulás óta a sikeres csapatmunkára építi, a munkavállalók tehetségére, képességére és szakértelmére támaszkodik és épít.

Emiatt a szakképzett munkások óriási figyelmet fordítanak az új munkaerő kiválasztására. Az alkalmazottak különleges felelősséggel fordulnak a termékek felé, amely elsősorban a tárgyak ellenőrzése és a minőség-ellenőrzési és javítási folyamatokban jelennek meg.
Mestereink folyamatosan képzéseken és szemináriumokon vesznek részt, mivel cégünk politikája, hogy munkatársaink a megfelelő ismeretekkel és szakértelemmel rendelkezzenek, és a megfelelő trendeket követve akár naponta bővítsék tudásukat.

KÜLDETÉSÜNK
Küldetésünk magában sikeresen teljesíti vásárlóink, ügyfeleink igényeit, amelyet bizonyít partnereink számának folyamatos növekedése és kiterjesztése, beleértve a gyártási tevékenységek területét, a megjelenést a hazai és a külföldi piacokon. Elsődleges és legfőbb célunk, hogy ügyfeleink mindig elégedettek legyenek termékeinkkel és szolgáltatásainkkal.

A JÖVŐ
Célunk, hogy elsődleges, domináns termelői lehessünk a fém termékeknek Szerbiában és a környéken.

MINŐSÉG
Minőség terén számunkra nincs kompromisszum. Ezt támasztja alá a következő kódoknak való megfelelés: ISO 9001, 14001, 18001.
Adószám:
106371316
Cégjegyzékszám:
3206651568
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
2511 - Fémszerkezet gyártása
Kapcsolattartó neve:
Mrvelj Tihomir
Kapcsolattartó telefonszáma:
+38162349710
Kapcsolattartási e-mail cím:
tihomir.m@metalcorp.rs
Forgalmazott termékek besorolása:
Mindkét típus
A szállító termékei
A szállító még nem töltött fel termékeket.