Skip to main content

NGAL s.r.o

Cégnév:
NGAL s.r.o
Székhely / Cím:
Ország:
Szlovákia
Irányítószám:
98557
Város:
Holiša
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Holiša 139
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
Bemutatkozás
A rendszerváltás után, 1992-ben mindössze 30 000Kčs törzstőkével alapítottuk meg az Nagy Zsolt termeloi, amely 1992-tol családi vállalkozássá. Akkoriban csupán egy škoda gépkocsival intéztük a működéshez elengedhetetlen, mindennapi dolgokat.
2011-től kínálatunkat mezőgazdasági gépek forgalmazásával, illetve speciálisan ügyfeleink igényeihez szabott szerviz- és műszaki háttérszolgáltatások nyújtásával is bővítettük. Hatalmas fordulatot hozott életünkben a rá következő évek , cégünk Kft-vé alakult, és törzstőkénket 6000,00-€-ra emeltük.

A mérföldkövek sorában 2012 eleje tölt be kimagasló szerepet, amikor is a palettánkra a kovetkezo gépgyártók kerultek fek: Leták kft gépgyátás, Omikron kft gépgyártás, Kertitox kft debrecen gépgyártó , Bohrtrac Kft gyártó, Lengyel gártók: Pronar , Metal Fach, Farmtrac tractor europe, POM -Krukoviak, EXPOM, SaMasz , Everun europe,
- kizárólagos importőri és hazai forgalmazói jogot biztosított vállalkozásunknak.

Nem utolsósorban szívünkön viseljük a jövő szakember generációjának képzését is, ebből kifolyólag hoztuk létre a több elemből felépülő "AXIÁL a Jövő Szakembereiért" programot. A program az ágazati szakemberek elméleti és gyakorlati oktatását szolgálja, valamint több középfokú és felsőfokú oktatási intézménnyel, illetve beszállítóinkkal történő együttműködést foglalja magában.

Az elmúlt több mint lassan 10 évre visszatekintve elmondhatom, minden nehézséget átéltünk, amit az iparág tartogatott a benne dolgozók számára, ugyanakkor szeretettel gondolok vissza a küzdelmekre, a tapasztalatokra és élményekre, amelyek mind a mai napig meghatározzák személyes és szakmai filozófiámat is. Továbbá egyutmukodunk a szlovakiai Agrion kereskedoi csoportosulassal a jovo szakembereinek kinevelésébenn.
Mottónk: ,,Kozosen az cél felé"
Adószám:
SK20233187045
Cégjegyzékszám:
46032541
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
4661 - Mezőgazdasági gép, berendezés nagykereskedelme
Kapcsolattartó neve:
PaedDr.Nagy Csaba
Kapcsolattartó telefonszáma:
00421948215680
Kapcsolattartási e-mail cím:
ngalsro@gmail.com
Forgalmazott termékek besorolása:
Mezőgazdaság
A szállító termékei
A szállító még nem töltött fel termékeket.