Skip to main content

OMIKRON KFT

Cégnév:
OMIKRON KFT
Székhely / Cím:
Ország:
Magyarország
Irányítószám:
6044
Város:
Kecskemét-Hetényegyháza
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Hetényvezér u. 7-9.
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
Az OMIKRON KFT 1990-ben alakult magyar családi vállalkozás. Cégünk a Kecskemét melletti Hetényegyházán található. Tevékenységi körünk a Magyarországon nagy hagyományokkal rendelkező mezőgazdasági gépgyártás.
A cég termékcsaládja és annak folyamatos fejlesztése biztosítja a termelőhelyi adottságokhoz, a szélsőséges időjárási tényezőkhöz, és a birtok méretekhez történő gépválasztás lehetőségét.
Saját minőségbiztosítási technológia alapján végezzük tevékenységünket. Ez a magas minőségi követelmény az alapanyag választástól a késztermék kibocsátásig jellemzi gyártmányainkat. A modern gyártástechnológiai elemek közül kiemelkedik a festési technológia, amelynek lényege az elektrosztatikus porbeégetés.
Termékpalettánk között megtalálható a simítólapos magágykészítő kombinátor, a sorközművelő kultivátor szilárd és folyékony műtrágyaszóró adapterekkel, középnehéz - nehéztárcsák illetve rövidtárcsák, lazítók többféle kivitelben, gyűrűshengerek, Cambridge hengerek, illetve a Cambridge és ékgyűrűs hengerekkel szerelt Gruberek.
Adószám:
10487259-2-03
Cégjegyzékszám:
03-09-100064
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
2830 - Mezőgazdasági, erdészeti gép gyártása
Kapcsolattartó neve:
Gubacsi Melinda
Kapcsolattartó telefonszáma:
+3630 827 4806
Kapcsolattartási e-mail cím:
gmelinda@omikronkft.hu
Forgalmazott termékek besorolása:
Mezőgazdaság