Skip to main content

Sugó-Gép Kft.

Cégnév:
Sugó-Gép Kft.
Székhely / Cím:
Ország:
Magyarország
Irányítószám:
6500
Város:
Baja
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Teller Ede u. 11.
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
A HIMEL Magyarország Kft. 1996. decemberében alakult a HIMEL Maschinen GmbH termékeinek magyarországi forgalmazására.
Mi is ez röviden?
A különféle szemes alapanyagok, gabonák tárolására, szellőztetésére, szállítására szolgáló berendezések forgalmazása kiegészítve takarmány-előkészítő-, takarmánykeverő gépekkel, rendszerekkel mindezek a vevők igényei szerint kialakítva.
Munkánk során az igényeket alaposan megismerjük, és ezek ismeretében mindig a
legoptimálisabb megoldást kínáljuk. Ennek kapcsán 1999-től kezdődően a takarmánykeverő programunkat saját gyártású ellenáramos keverőkkel egészítettük ki, illetve az ezekhez kapcsolódó oszlopos, tartályos rendszerekkel. Természetesen az ily módon összeállított keverőrendszerek vezérlése is átdolgozásra került, és emellett pneumatikus működtető elemeket illetve elektromotoros működtető is bevezettünk.
A rendszereket, melyek modulokból épülnek fel, mindig az egyedi vevői igényekhez igazítjuk, és rendszerint kulcsrakész, komplett berendezéseket adunk, a tervezéstől a kivitelezésig.
2002. évben a dercés takarmányvonalunkat granuláló sorral bővítettük, így a magasabb szintű vevői igényeket is ki tudjuk elégíteni.
A gabonatároló silók és az ezekhez kapcsolódó ki- és betároló egységek, tisztító gépek, szárítók külön irányvonalként jelennek meg termékeink között. Igény szerint különféle tároló telepeket
tervezünk és építünk.
2008. augusztusában megalakult a „Sugó – Gép” Kft. Alapvető célja a Himel Magyarország Kft. termékpalettájához kapcsolódó gépek, berendezések illetve a gyártáshoz szükséges anyagok biztosítása, emellett bizonyos beszállítók termékeinek magyarországi forgalmazása. A cég folyamatosan bővíti saját ügyfélkörét, ami szorosan kapcsolódik a Himel Magyarország Kft. ügyfeleihez. Saját területi képviselőink a Himel Magyarország Kft-nél szerzett tapasztalatokat felhasználva a legmagasabb szintű vevői igények kielégítésére törekednek.
A Himel Magyarország Kft. a „Sugó – Gép” Kft. csapatával együttesen tevékenykedik, ezáltal növeli az ügyfeleink elégedettségét.
Rendszermegoldásainkat illetve saját gyártási tevékenységeinket számítógépes tervező kollegák segítik a legkorszerűbb tervezőprogramok használatával.
Alaptevékenységünk mellett gépeinkhez a szükséges pótalkatrészeket is biztosítjuk, szervízelünk, igény szerint javítunk, hiszen a mindig megbízható üzemkész gép a legnagyobb érték a vevő szemében.
Raktárkészletünk folyamatosan bővülő, mellyel vevőinket még gyorsabban ki tudjuk szolgálni. Gépeink szervizelését szervizcsoportunk végzi, akik lelkesen fáradoznakmég a legkisebb hibák kijavításán is.
Cégünk hírnevét jelentős számú elégedett ügyfeleink igazolják, mind a keverőrendszerek, mind a takarmánykeverő-kiosztó kocsik vonatkozásában. Mindez a jó csapatmunka és a jó termékeknek köszönhető.

A munkánk eredményeként cégeink forgalma is folyamatosan növekvő. A csapatlétszám is ehhez mérten nő, jelenleg 20 fő.

Mottónk: Kiváló termékek forgalmazása-gyártása a vevői igények magas szintű, magas színvonalú kiszolgálása, maximális megelégedettség mellett.
Adószám:
14381430203
Cégjegyzékszám:
03 09 116408
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
2830 - Mezőgazdasági, erdészeti gép gyártása
Kapcsolattartó neve:
Csorba Miklós
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36304298900
Kapcsolattartási e-mail cím:
ertekesites.himel@gmail.com
Forgalmazott termékek besorolása:
Mezőgazdaság