Skip to main content

Tarján Acél Kft.

Cégnév:
Tarján Acél Kft.
Székhely / Cím:
Ország:
Magyarország
Irányítószám:
3100
Város:
Salgótarján
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Salgó út 68.
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
Cégünk 1999-ben alakult salgótarjáni székhellyel, és a kezdetben huzal, majd huzaltermékek forgalmazásával foglalkozott.

Az évek során fokozatosan nőtt a vadvédelmi kerítések értékesítése, melyet importból szereztünk be. A 2007 és 2010 között vásárolt két vadháló-gyártó gépen készítjük a SALGÓ márkanevű vadhálót, így a megnövekedett vadháló értékesítésüket 100 %-ban saját gyártásból fedezzük.

A Salgó vadhálót három fajta (lágy félkemény, nagyszilrádságú) horganyzott huzalból 80 cm és 2,5 m közötti magasságban gyártjuk.

A Tarján Acél Kft. több mint 10 éve foglalkozik szőlő és gyümölcs támrendszer forgalmazásával, egyes elemeinek a gyártásával is. Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi és gazdaságossági elvárásoknak. Ennek garanciája a bevált, ismert világmárkák alkalmazása, így a „Bezinal” szőlőhuzal, a „Gripple” és "FENOX" huzalösszekötő-feszítő rendszer, a hullámosított fém szőlőkaró, rögzítő kapcsok, szegek, végoszlop lehorgonyzó csigák, villanypásztor huzalok. 2014 év elejétől gyártjuk Salgó márkanévvel a szőlő és gyümölcs támrendszerhez fém sor-és végoszlopokat illetve kerítés oszloprendszert. Oszlopaink két fajta bevonattal gyártjuk. Normál horganyzású oszlopaink élettartama (átrozsdásodás) 20-25év, speciális "Magnelis" bevonatú oszlopaink élettartama 30-35év.

A Tarján Acél Kft. nagy hangsúlyt fektet a fejlesztésre. Beruházásaink eredményeképpen rendszeresen új termékekkel jelennünk meg a piacon. A vevői igényekhez igazodva saját járművekkel szállítjuk termékeiket az egész ország területére.
Adószám:
13761121-2-12
Cégjegyzékszám:
12 09 004978
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
2562 - Fémmegmunkálás
Kapcsolattartó neve:
Mag Zoltán
Kapcsolattartó telefonszáma:
+3630/312-5488
Kapcsolattartási e-mail cím:
tarjanacel@tarjanacel.hu
Forgalmazott termékek besorolása:
Mezőgazdaság
A szállító termékei
A szállító még nem töltött fel termékeket.