Skip to main content

Tempel Kft.

Cégnév:
Tempel Kft.
Székhely / Cím:
Ország:
Magyarország
Irányítószám:
6060
Város:
Tiszakécske
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Oláhházdűlő tanya 10
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
Kezdettől fogva arra törekszünk, hogy az országban felmerülő szükségleteket minél szélesebb körben tudjuk kiszolgálni Európa más országaiból (Németország, Hollandia, Ausztria, Lengyelország) származó gépekkel és eszközökkel. Ugyanakkor ezen országok igényeit is igyekszünk kielégíteni, így széles körű nemzetközi tapasztalatokra tettünk szert, melyet igyekszünk a legteljesebb mértékben ügyfeleink szolgálatába állítani.
A piaci igényekhez alkalmazkodva kiváló minőségű, magas igényeket kielégítő, valamint elérhető áron kisebb földterületek megmunkálására alkalmas mezőgazdasági gépeket is forgalmazunk. Kínálatunk a talajmegmunkáló és betakarítógépektől kezdve, a komplett feldolgozó és tárházi berendezéseken keresztül a legapróbb alkatrészekre is kiterjed.
Cégünk fő profilját az általános és speciális mezőgazdasági gépek árusítása jelenti. A zöldtakarmánytermesztés (bálázók, fűkaszák, pótkocsik) és talajművelés (ekék, tárcsák) elterjedtebb gépei mellett cégünk ugyanis számos zöldség- és gyümölcstermesztésben használt speciális gép magyarországi forgalmazója. Emiatt Magyarországon egyedülálló módon, cégünk kínálatában nagyon jó eséllyel megtalál mindenféle kertészeti, illetve zöldségtermesztésben alkalmazott gépet: legyen az burgonya-, hagyma-, spárga- vagy sárgarépatermesztéshez szükséges mezőgazdasági gép.
Csomagolástechnikában szintén a magyar piac élén járunk, hiszen csomagológépeinkkel mindenféle igényt ki tudunk elégíteni, a tisztítástól az osztályozáson át egészen a mérlegekig. Mindezen műveletekhez természetesen a szükséges csomagolóanyagokat is megtalálja nálunk, hiszen egyik fő törekvésünk pontosan ez volt: mindent egy kézből nyújtsunk ügyfeleink kényelme érdekében.
Forgalmunk nagy részét a következő géptípusok alkotják: burgonyakombájn, sárgarépakombájn, szállítószalag, bakhátkészítő, bálázó, fűkasza, tárcsa, eke, takarmánykeverő, pótkocsi, csomagológép, hóeke.
Arra törekszünk, hogy ügyfeleinket széleskörűen, minden igényt kielégítve tudjuk kiszolgálni, nemcsak gépekkel, hanem alkatrészekkel is.
Továbbra is hűek kívánunk maradni szlogenünkhöz, miszerint a „Szolgáltatás a mi erősségünk!”
Szolgáltatásainkat kibővítettük, így a Pályázatírástól az átadásig Nálunk intézheti ügyeit.
Adószám:
11039811-2-03
Cégjegyzékszám:
03-09-103389
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
4661 - Mezőgazdasági gép, berendezés nagykereskedelme
Kapcsolattartó neve:
Fehér Brigitta
Kapcsolattartó telefonszáma:
+3630/596-7243
Kapcsolattartási e-mail cím:
feher.brigitta@tempel.hu
Forgalmazott termékek besorolása:
Mezőgazdaság