Skip to main content

TISA

Cégnév:
TISA
Székhely / Cím:
Ország:
Szerbia
Irányítószám:
25000
Város:
Zombor
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Radišićeva 66
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
A TISZA vállalat székhelye a vajdasági Zombor város melletti Bezdán településen található. Kisvállalkozás kategóriába soroljuk magunkat és ipari padlók ( betonpadlók és műgyantapadlók ) kivitelezésével foglalkozunk. Vállalkozásunk 1993-tól kezdve aktívan működik. Testvérvállalatunk a Magyarország területén működő „Hirös-róna” ipari padlókészítő cég, akikkel osztozunk a szakma „know-how” területén.
Az ipari padlók kivitelezésében és tervezésében is egyaránt nagy szakmai tudással rendelkezünk mint, valamint több évtizedes szakmai tapasztalat van a hátunk mögött, magasan képzett szakemberekből ( építőmérnökök és tehnikusok ) álló gárdánknak hála. Együttesen több mint 40 alkalmazottal rendelkezünk, ahol mindenki ismer mindenkit, gondoskodik tudásával és elkötelezettségével a dinmikus munkavégzésről. Több állandó nyersanyagszállító vállalatal ápolunk sokéves kapcsolatot, amelyek egyaránt tamogatást nyújtanak abban, hogy a munkánkat akadálymentesen és kifogástalanul el tudjuk végezni.
Ügyfélorientáltak, rugalmasak, őszínték és tisztességesek vagyunk, hosszútávon gondolkodunk, valamint a kiválóságra torekszünk. Munkatársainkat megbecsüljük, véleményüket figyelembe vesszük és folyamatosan tanulunk belőle. Cégünk biztos alvállalkozói háttlérrel is rendelkezik, így a kivitelező csapatunkat akár kétszeresére is tudjuk növelni.
Megrendelőink között nagyon sok olyan cég is talállható, mely sokéves kedvező tapasztalatainak köszönhetően rendszeresen fordul hozzánk a folyamatban lévő beruházásainak megvalósításához, ahol kifogásolhatatlan minőségű termékeiket építjük be.
Gépparkunkat folyamatosan bővítjűk és korszerüsítjűk, lépést tartunk a megrendelők igényeivel és a piacon jelentkező inoovációkkal. Mérőeszközeinket folyamatosan ellenőrizük és hitelestjük.
Az általunk kivitelezett ipari betonpadló és műgyantabevonattal ellátott ipari padló kiváló minőségű és ennek köszönhetően mindenütt alkalmazható, ahol magasak a követelmények (pl. gyártócsarnokok, logisztikai raktárak, nagy teherbírású raktárcsarnokok, hűtőházak, stb).
Az elméleti tudás mellet az anyagellátásban is évek hossző soran folymatos és akadálymentes szállítást biztosítanak számunkra az ismertebb magyar vállalatok mint például a Durostone, MMI Atlasz, Avers, Hirös Róna, MC Bauchemie, stb...
Adószám:
101839639
Cégjegyzékszám:
08552622
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
4399 - Egyéb speciális szaképítés m.n.s.
Kapcsolattartó neve:
Szurap Denisz
Kapcsolattartó telefonszáma:
+381631149311
Kapcsolattartási e-mail cím:
tisa@tisa.rs
Forgalmazott termékek besorolása:
Vendéglátás, szálláshely- szolgáltatás, kereskedelem
A szállító termékei
A szállító még nem töltött fel termékeket.