Skip to main content

Unitech Industries Kft.

Cégnév:
Unitech Industries Kft.
Székhely / Cím:
Ország:
Magyarország
Irányítószám:
6230
Város:
Soltvadkert
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Szőlő utca 93.
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
A családi vállalkozásunk 1993-ban alakult. Kezdetben erő- és munkagépek javítása, valamint kertészeti gépek kisszériás gyártása volt fő profilunk.

A vállalkozás bővülésével és fejlődésével áttértünk számítógépes tervezésre és dokumentálásra, valamint ma már saját CNC gyártó és szerelőkapacitással is rendelkezünk.

2001-től a komplexebb, vezérelt gépek fejlesztésére és gyártására kezdetük el szakosodni. Az elmúlt években számos, egymástól teljesen különböző iparágban szereztünk magas fokú tervezői és gyártói tapasztalatokat.

Nagy gyakorlatot szereztünk a műanyagipari konfekcionálás és extrudálás technikában, valamint a feldolgozás és késztermék gyártás mellett a műanyagok mechanikai vizsgálatához szükséges gépek és készülékeket területén.

Jelentős eredményeket értünk el a szivacsszabászati iparágban is, ahova nagy amplitudójú és magas frekvenciaszámú rezgető hajtóműre volt szükség.

A folyamatos technológiai fejlődésnek köszönhetően cégünk mára a legkorszerűbb tervezési, gyártási és szabályozási technológiák alkalmazásával nyújt segítséget vevőinek a magasabb színvonalú feladatok megvalósításához. Legyen az modernizálás, komplett gép és gyártósor gépészeti ill. vezérléstechnikai tervezése és kivitelezése.

Vállalkozásunk 2011 nyarán cégformát váltott, így létrejött az Unitech Industries Kft.

Fontosnak tarjuk, hogy a felhasználó szemszögéből célszerűen megtervezett és automatizált, igényes kivitelű gépeket készítsünk a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelően.

A bemutatkozást rövidesen pontosítjuk!
Adószám:
23491960-2-03
Cégjegyzékszám:
03-09.123001
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
2829 - M.n.s. egyéb általános rendeltetésű gép gyártása
Kapcsolattartó neve:
Kiss István
Kapcsolattartó telefonszáma:
+3630 9659 480
Kapcsolattartási e-mail cím:
kiss.istvan@unitech.co.hu
Forgalmazott termékek besorolása:
Mezőgazdaság
A szállító termékei
A szállító még nem töltött fel termékeket.