Skip to main content

Tájékoztatás a Minősítési feltételek az Általános Szerződési Feltételek és Adatvédelmi Tájékoztató változásáról

Tisztelt Partnereink!
 
Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Minősített Szállítói Adatbázisba kerüléshez szükséges minősítési feltételek kibővültek, ezzel együtt az Általános Szerződési Feltételek és Adatvédelmi Tájékoztató módosításra került. Kérjük szíveskedjenek áttekinteni a módosított feltételeket és frissíteni a Szállítóként regisztrált vállalkozás által tett nyilatkozatokat.
 
A módosított minősítési feltételek elérhetők az alábbi útvonalon: https://szallitoiadatbazis.ced.hu/minositesi-feltetelek

A legfontosabb változások az alábbiak:

  • a kínált termékportfólióban a magyar termékek aránya legalább 50%
  • A kínált termék származási országa az Európai Gazdasági Térség tagállama, vagy a határon túli gazdaságfejlesztési programok által érintett ország (nem EGT tagként Szerbia és Ukrajna). Származási országnak az az ország minősül, ahol a termék tejes egészében, vagy a „lényeges megmunkálás elve” alapján készült.
  • A pályázó, vagy az adatbázis üzemeltetőjének kérésére becsatolandó a gyártó, vagy a gyártó ország kereskedelmi, vagy agrárgazdasági kamarájának igazolása a termék származási országáról. Egy gyártói, vagy kamarai igazoláson több eszköz származási országának igazolása is történhet.

 A módosított ÁSZF elérhető az alábbi útvonalon: https://szallitoiadatbazis.ced.hu/adatkezelesi-tajekoztato
 
Tekintettel arra, hogy a Proeconomica Alapítvány a futó mezőgazdasági eszközök beszerzésére kiírt pályázati felhívásában kötelezővé tette valamennyi termékhez a gyártói származási igazolás benyújtását, ezért szeretnénk lehetővé tenni, hogy a nyilatkozatot az adatbázisba feltölthessék, onnan azt a pályázók letölthessék. Az igazolás feltöltését azon szállítók esetében is kérjük, akik az erdélyi gazdaságfejlesztési program keretében nem szállítanak.
 
Kérjük szíveskedjenek áttekinteni a módosított feltételeket és 8 napon belül frissíteni a feltöltött termékek adatlapját a feltételekben foglalt újdonságoknak megfelelően.
 
Felhívjuk a  figyelmüket, hogy amennyiben az Üzemeltető észleli, hogy valamely termék, vagy termékportfólió nem felel meg a módosult minősítési feltételeknek, akkor az Üzemeltető jogosult az adott termék, vagy termékportfólió eltávolítására.