Erjesztő tartályok cefréhez és borkészítéshez hűtőpalásttal
A tartályt áztatásos erjesztésre és bor tárolására ajánljuk.
Az efajta technológiával készült borok, zamatosabbak és ízvilágban gazdagabbak lesznek
Az alsó négyzet alakú ajtó lehetővé teszi a tartály egyszerű ürítését és tisztítását.
A hűtőköpeny biztosítja az erjedés foyamatak állandő hőmérsékleten tartását. A köpeny elhejezése kérésnek megfelelően változtatható.
Leginkább a palást közepére helyezett hűtőköpenyek az elterjetebb változat.
A tartály alja 3° lejtéssel van kialakítva az ajtó irányába.
Alapfelszerelés:
-hegesztett lábak
-hűtő kabát
-2x hűtőfolyadék - csatlakozás 1/2"
-alsó kimenet - 1.szelep ( 300l-től 800l-ig ) vagy 5/4" (1100l-től)
-átfolyószelep 1" (300l-től 800l-ig) vagy 5/4" (1100l-től)
-alsó téglalap alakú ajtó 245 x 310 mm (300-től 800l-ig) vagy 430 x 310 mm (1100l-től 4850l-ig)
-felső ajtó 385 mm
-tesztcsap DN15
-analóg hőmérő és szonda (hátsó)
-magasságmérő 16 mm
2 x gázcsatlakozás 1/2"
-létratartó (1100-től)
Kiegészítő felszerelések:
-szelepek - DN, WG, garola, TC, Macon
-alsó csap 3/4"
-csatlakozás DN50 + dugó vagy forráspont
-emelő fülek
-rozsamentes acél adattábla
-alsó téglalap alakú ajtó 530 x 400 mm
-állítható lábak
-keverővel