Skip to main content

Adatbázis

A Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. stratégiai feladata a Magyar Kormány által meghirdetett, a közép-európai térségben megvalósuló Gazdaságfejlesztési Programok szakmai támogatása. E cél elérése érdekében kialakítottuk a pályázati programok keretében elérhető eszközök, valamint szállítók bemutatását biztosító Gazdaságfejlesztési Programok Minősített Szállítói Adatbázisát.

A Minősített Szállítói Adatbázis egy többfunkciós honlap, amelynek célja a szállítók és pályázók összekötése. Az online felületen keresztül a pályázók megtekinthetik és regisztráció után megrendelhetik a határon túli Gazdaságfejlesztési Programok keretében beszerezhető eszközöket, míg a gyártók számára elősegítjük az értékesítést termékeik és szolgáltatásaik széleskörű bemutatása és kategorizálása által.

Az oldal egy olyan adatbázisra épül, amelyben kizárólag a megfelelő referenciákkal bíró, minősített vállalkozások és termékeik szerepelnek. A termékeket folyamatosan ellenőrizzük, azzal a céllal, hogy biztosítsuk, hogy valamennyi fontos paraméterük megismerhető legyen.

Adatbázisunkban regisztráció nélkül is lehetőség van az elérhető termékek böngészésére, ugyanakkor regisztrált felhasználóink számára ajánlatkérési lehetőséget biztosítunk.

A regisztráció menetéről a Regisztráció fül alatt (az oldal jobb felső sarkában) találnak részletes információkat.

Az adatbázisba való jelentkezés folyamatos, várjuk a térségbe szállítani tudó hazai és külföldön bejegyzett vállalkozások regisztrációját.