Skip to main content

Auditker Kft.

Cégnév:
Auditker Kft.
Székhely / Cím:
Ország:
Magyarország
Irányítószám:
6000
Város:
Kecskemét
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Belsőnyír 150.
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
Az Auditker Kft. 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás.
A cég vezetői maguk a tulajdonosok, akik közvetlenül kiveszik részüket a napi munkából is.
Célunk, hogy a jól bevált stratégiánkat megtartva tovább fejlődjünk, és a mezőgazdaság gépesítésének kihívásaira válaszoljunk. Szeretnénk elégedett ügyfeleink számát gyarapítani, munkatársainknak megfelelő munkakörülményeket biztosítani továbbra is.

Három fő tevékenységünk: gépkereskedelem, szerviz, festőüzemi szolgáltatás.
Ezek mellet termék-fejlesztéssel is foglalkozunk, kertészeteknek fejlesztünk, és gyártunk egyedi gépeket.
A három fő tevékenységünk üzletág-szerűen végzi a feladatát. Mindegyik élén felelős vezető áll, akik irányítják az ott folyó munkát.

GÉPKERESKEDELEM
A mezőgazdasági gépek értékesítése adja legfőbb árbevételünket.
A sok évvel ezelőtti termékszerkezetünk nem volt más, mint a többi gépforgalmazó vállalkozásé. Ugyanazt próbáltuk forgalmazni, amit mindenki más. Ez a piacpolitika nem nyújtott alternatívát, ezért át kellett azt fogalmazni. Stratégiai tervet készítettünk, amely irányt mutatott a kertészetek és a szántóföldi öntözés gépesítése felé.
A zöldség-, gyümölcs-, és szőlőtermesztőknek kínálunk berendezéseket. Termékeink között találhatók bakhát-készítők, fóliafektetők, palántázók, ültető- és vetőgépek, sor- és tőköz-művelők, permetezők, szárzúzók.
Ugyanakkor nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az SDF GROUP olasz-német vállalat immár 2008 óta cégünkre bízta a Lamborghini traktorok hazai forgalmazását.

SZERVIZ
Szerviz tevékenységünk kifejezetten a kereskedelmi tevékenységünk kiszolgáló ágazataként kezdett működni.
Mint minden műszaki technika, így az is, amit az Auditker munkatársai értékesítenek, képes meghibásodni. Ezeket az eszközöket garanciális időn belül, és azon túl is képesek vagyunk javítani, szervizelni, telephelyünkön is, és az ügyfeleknél is egyaránt. Jól képzett munkatársaink korszerűen felszerelt műhelyben, és szerviz-autók segítségével végzik munkájukat.

FESTŐÜZEM
A festőüzemi szolgáltatást a gépeket fejlesztő tevékenységünk során alakítottuk ki. Rendelkezünk egy komplett üzemmel, amely műanyag por elektrosztatikus felhordásával készít impozáns, dekoratív felületeket. Ez az üzem kifejezetten bérmunkát végez. A Kecskeméten és a város közelében lévő, fémek megmunkálását végző cégekkel kapcsolatban vagyunk, megrendelő ügyfeleink között tudhatjuk őket.
Adószám:
11370675-2-03
Cégjegyzékszám:
03 09 103483
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
4661 - Mezőgazdasági gép, berendezés nagykereskedelme
Kapcsolattartó neve:
Acsai Miklós
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36 76 484 378
Kapcsolattartási e-mail cím:
acsai.miklos@auditker.hu
Forgalmazott termékek besorolása:
Mezőgazdaság
A szállító termékei
A szállító még nem töltött fel termékeket.