Skip to main content

DAN-AQUA ÖNTÖZÉSTECHNIKAI KFT

Cégnév:
DAN-AQUA ÖNTÖZÉSTECHNIKAI KFT
Székhely / Cím:
Ország:
Magyarország
Irányítószám:
6600
Város:
SZENTES
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
AULICH LAJOS 31
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
Vállalkozásunk története 1997-ben kezdődött. Középfokú kertészeti szakoktatásban, illetve kertészeti telepek vezetésében eltöltött évek után lehetőségem nyílt egy izraeli mikróöntözési szakmai úton részt venni. Az ott látottak és az akkori hazai öntözés közötti minőségi különbség azt sugallta számomra, hogy érdemes lenne megpróbálni itthon is elterjeszteni a mikrószórófejes öntözőberendezések használatát. A gondolatot tett követte, egyéni vállalkozóként azonnal hozzáláttunk ennek megvalósításához.

A következő évek bebizonyították, hogy a kertészetekben meg van az igény a jó minőségű öntözőberendezések iránt, illetve azt is, hogy az általunk szerelt izraeli NAANDAN SPRINKLERS termékek a világ legjobbjai közé tartoznak. Az évek múlásával az öntözési palettánk folyamatosan szélesedett. Elkezdtük a csepegtető berendezések (NETAFIM, AQUA-TRAXX), automata tápoldatozó gépek (NETAFIM, ITU, PRIVA), vizes hűtőberendezések és díszkertek POP-UP öntözőberendezéseinek telepítését is.

A folyamatosan növekvő forgalom, a külföldön (Románia, Szlovákia, Horvátország, Ausztria) is végzett munkáink indokolttá tették, hogy 2004-ben megalapítsuk a DAN-AQUA ÖNTÖZÉSTECHNIKAI KFT-t. Mára elmondhatjuk magunkról, hogy az öntözés minden területén jelen vagyunk:

- Növényházi öntözés, tápoldatozás, párásítás, hűtés
- Szántóföldi öntözés, tápoldatozás
- Ültetvények öntözése, tápoldatozása
- Állatartó telepek hűtése, párásítása
- Faiskolák, faiskolai lerakatok öntözése
- Díszkertek, közterületek öntözése

Kockázat nélkül állíthatom, hogy a kiváló minőségű alapanyagok, illetve kivitelezőink hosszú évek alatt összegyűjtött tapasztalata biztosíték arra, hogy ÖN és nem utolsó sorban NÖVÉNYE is elégedettek lesznek az általunk kivitelezett öntözőberendezéssel. Kérem nézzen szét honlapunkon, ismerje meg partnereinket, tanulmányozza referenciamunkáinkat, majd keressen valamely elérhetőségünkön, hogy ÖNNEK is elkészíthessük díjtalan ajánlatunkat.

Az öntözési rendszerek kivitelezése mellett vállalkozásunk szolgáltatási körét díszkertek komplett kialakításával, parképítéssel bővítettük. Ha szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, hívjon, hogy megismerhessük az ÖN igényeit, és elképzelései alapján elkészíthessük személyre szabott ajánlatunkat.

Adószám:
13288183-2-06
Cégjegyzékszám:
06-09-009272
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
4221 - Folyadék szállítására szolgáló közmű építése
Kapcsolattartó neve:
Dandé Gábor
Kapcsolattartó telefonszáma:
36309634796
Kapcsolattartási e-mail cím:
danaquainfo@gmail.com
Forgalmazott termékek besorolása:
Mezőgazdaság
A szállító termékei
A szállító még nem töltött fel termékeket.