Skip to main content

Lakkos Kft.

Cégnév:
Lakkos Kft.
Székhely / Cím:
Ország:
Magyarország
Irányítószám:
2636
Város:
Tésa
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Petőfi S. 16.
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
A Lakkos Kft. 2009 óta partnere a magyar mezőgazdaság számtalan szereplőjének. Kezdetben MTZ traktorok nagykereskedelmével foglalkoztunk, majd a Hattat márkának lettünk kizárólagos importőre Magyarországon, de mára már komplett, a hagyományok tisztelete mellett kertészeti, szántóföldi talajművelő és permetezési technológiákat honosítottunk meg és forgalmazunk az ügyfeleink legnagyobb megelégedésére. Az a célunk, hogy megfelelő, korrekt kiszolgálásban részesüljenek kedves vásárlóink. Mi nem csak a minőségre figyelünk, gazdaságának – cégének költségeit is csökkenteni tudja, ha a mi modelljeinket választja. Kiemelt figyelmet fordítunk rá, hogy gépeink alacsony üzemelési költségekkel nem a minőség rovására teljesítsenek.

Hiszen legyen szó traktorról, permetezőről, ekéről vagy vetőgépről, a vételár csak az első költség, amivel ön szembesül. Cégünk olcsó, korrekt és precíz szerviz szolgáltatásaiban, innovatív és költséghatékony megoldásaiban megbízhat, továbbá garantáljuk, már a vásárlás előtt, hogy rejtett költségekkel, váratlan kiadásokkal nem fog szembesülni, ha a mi termékeinket választja. A részletekért kérjük forduljon kollégáinkhoz!

Természetesen mind pályázatírásban, mind finanszírozásban naprakészek és eredményesek vagyunk. Így akár a legújabb támogatásokról, akár a legolcsóbb finanszírozásokról érdeklődne, minket érdemes keresni a válaszokért!

Adószám:
14872372-2-13
Cégjegyzékszám:
13-09-143468
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
4661 - Mezőgazdasági gép, berendezés nagykereskedelme
Kapcsolattartó neve:
Farkasné Barabás Terézia
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36 53 386854
Kapcsolattartási e-mail cím:
f.teca@trakik.hu
Forgalmazott termékek besorolása:
Mezőgazdaság
A szállító termékei
A szállító még nem töltött fel termékeket.