Skip to main content

Magtár Kft

Cégnév:
Magtár Kft
Székhely / Cím:
Ország:
Magyarország
Irányítószám:
5000
Város:
Szolnok
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Kobájn utca 2.
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
A Magtár Kft. mezőgazdasági gépek kereskedelmével, importálásával, üzembe helyezésével, teljes körű szervizelésével, illetve alkatrész ellátással foglalkozik. A Cég 1989. óta ismert, és elismert partner a földművelésben és az állattartásban dolgozók számára. Elégedett ügyfeleink közé tartoznak a legnagyobb magyarországi birtokok; de mindezek mellett igyekszünk maradéktalanul kielégíteni a kisebb és közepes területtel rendelkező gazdaságok igényeit is.

A Magtár Kft. továbbra is követi az eddig jól bevált stratégiáját, mely szerint egy megfelelően széles termékpalettával a szántóföldi növénytermesztés, szállítás, öntözés és hígtrágyakezelés területein átfogó megoldásokat kínáljon partnerei számára. Célunk, hogy minden egyes forgalmazott termékkategóriában a legmagasabb minőséget tudjuk biztosítani. A Magtár Kft. stabil kapcsolatokat ápol nemcsak a gazdálkodókkal, hanem a beszállítóival is, melynek eredménye a többnyire évtizedes gépgyártói viszony.

A Magtár Kft. szolnoki székhelyén színvonalas környezetben végezzük a gépeink bemutatását, szervizelését és az alkatrészellátást. Az ügyfélközpontúság jegyében infrastruktúránkat folyamatosan fejlesztjük, hogy a gazdálkodókkal minél szorosabb szakmai kapcsolatot tudjunk ápolni.

A szerviz- és alkatrészellátásnak kiemelt fontosságot tulajdonítunk. A mezőgazdasági gép termelő eszköz, és minden kieső munkaóra veszteség a gazdálkodók számára. Ezt maximálisan szem előtt tartva, gyors és szakszerű szerviz- és alkatrész szolgáltatásunkkal igyekszünk a meghibásodás miatt keletkezett állóidőt minimalizálni. A gépek javítását szakképzett szerelőink elsődlegesen a partnerek telephelyein végzik, illetve végzünk javításokat a szolnoki telephelyünkön is. Raktárunkban megtalálhatóak a leggyakrabban szükséges alkatrészek, de rendelés esetén is akár egy napon belül a partnereink telephelyére szállítjuk és beszereljük a szükséges alkatrészt.
Adószám:
10265925-2-16
Cégjegyzékszám:
16-09-000931
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
4661 - Mezőgazdasági gép, berendezés nagykereskedelme
Kapcsolattartó neve:
Tóth Péter
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36309443026
Kapcsolattartási e-mail cím:
toth.peter@magtarkft.hu
Forgalmazott termékek besorolása:
Mezőgazdaság
A szállító termékei
A szállító még nem töltött fel termékeket.