Skip to main content

MUNAX SRL

Cégnév:
MUNAX SRL
Székhely / Cím:
Ország:
Románia
Irányítószám:
300701
Város:
Timisoara
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Calea Buziasului nr 105
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
A SC Munax SRL 2003-ban kezdte meg tevékenységét, mint az Axial KFT magyarországi leányvállalata. 2004-ben és 2005-ben véglegesítették az alapstruktúrát. A Munax három fő irányban támogatja a partnereket: új mezőgazdasági gépek változatos választéka, használt mezőgazdasági gépek az importtól, a mezőgazdasági gépek alkatrészeinek széles választéka, mindezt kiegészítve a minőségi mezőgazdasági gépek szolgáltatásával
A Munax 96 alkalmazottat foglalkoztat, 12 munkaponton Romániában.
Az Axial anyavállalat tapasztalata az új és használt mezőgazdasági gépek kereskedelmében megerősíti ezen gépek kiváló minőségét, és szolgáltatásainkat a legmagasabb szintre emeli.
A cég alkalmazottai rendszeresen részt vesznek a mezőgazdasági gépek gyártói által szervezett képzéseken, hogy lépést tartsanak a technika fejlődésével ebben a szegmensben.
Alkatrész-készletünkben szerszámok, kenőanyagok, gumiabroncsok, kiegészítők, mezőgazdasági gépek alkatrészei találhatók. Alkatrész-készletünk különféle típusú és méretű hidraulika tömlőkkel van kiegészítve, amelyeket szakembereink készítenek elo igény szerint.
Temesváron lévő alkatrész raktarunkat naponta es kétnaponként szállítják az ország többi munkapontjára. Arra törekszünk, hogy rugalmassá váljon a mezőgazdasági gépek alkatrészeinek szállítása az ügyfelek igényeinek időben történő megoldása érdekében.
A mezőgazdasági gépek és mezőgazdasági gépek alkatrészeinek szállítása 6 kamionnal történik.
Azonnali és minőségi szolgáltatás érdekében a folyamatos szakmai fejlődésre, a technika alkalmazhatóságára és a logisztikai hálózatra összpontosítanak, amelyeken keresztül a Munax hosszú távú kapcsolatokat kíván kialakítani és fenntartani partnereivel. A mezőgazdasági gépekkel foglalkozó csapat azonnali beavatkozást és technikai tanácsadást nyújt a partnerek tulajdonában lévő gépek megfelelő működéséhez.
Az adatfeldolgozásra szolgáló számítógépes programot kifejezetten erre a célra fejlesztették ki, amely bármikor és bármilyen munkapontból lehetővé teszi a hozzáférést a készletek áramlásához, a számlázáshoz és az elszámoláshoz. A pótalkatrészek azonosítását elektronikus katalógusok segítségével végezzük, amelyeket folyamatosan frissítünk, hogy azok megfeleljenek a műszaki változásoknak.
Nemzetkozi és helyi kiallitasokon veszünk részt. A helyszínen demonstrációkat szervezünk a partnerek által választott helyszíneken, sok kérés érkezik az ország különböző pontjairól.
Ahhoz, hogy kompetensnek tudjuk lenni partnereink kiszolgálásában, az ügyfelekkel való kapcsolattartás során gyorsasággal, pontossággal és minőséggel kötelezzük magunkat.
Nagyon fontosnak tartjuk tevékenységünk kiterjesztését a területen, a tudás megszilárdítását, hogy partnereink az SC Munax SRL-en alapuljanak.
Adószám:
RO 15380528
Cégjegyzékszám:
J35/950/2003
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
4519 - Egyéb gépjármű-kereskedelem
Kapcsolattartó neve:
Dorobantu Mihaela
Kapcsolattartó telefonszáma:
+40 733 003 515
Kapcsolattartási e-mail cím:
mdorobantu@munax.ro
Forgalmazott termékek besorolása:
Mezőgazdaság