Skip to main content

Naturtex Kft.

Cégnév:
Naturtex Kft.
Székhely / Cím:
Ország:
Magyarország
Irányítószám:
6728
Város:
Szeged
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Cserje sor 9.
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
A Naturtex Kft. több mint 30 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérése érdekében a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára. Immáron tizenkettedik éve folyamatosan birtokolja a Superbrands márkaelismerést, valamint évek óta tagja a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének.
A cég fő profilja a tollal/pehellyel, gyapjúval, műszállal és egyéb természetes és szintetikus szállal töltött paplanok és párnák gyártása, forgalmazása. Ezen kívül széles körű termékskálájukon megtalálhatóak az ágytakarók, ágyneműhuzatok, memory termékek, plédek és a fürdőszobai textíliák is, úgy, mint törölközők, kádkilépők és fürdőköntösök.

A Naturtex Kft. 100%-ban magyar tulajdonban lévő, családi vállalkozás, amely lehetővé teszi a magyar vevői igényekhez való gyors alkalmazkodást magas minőségű alapanyagok felhasználása mellett. A ma már világmárkává vált Naturtex termékei ötvözik a kiváló minőséget, a hagyományt, a folyamatos innovációt és a környezetbarát gondolkodásmódot.

Vevőinkhez igyekszünk minél több csatornán keresztül eljutni, így az egész ország területén számos viszonteladóval rendelkezünk. Termékeink ezen kívül megtalálhatók az országos hipermarket-láncok üzleteiben, valamint évek óta webáruházat is üzemeltetünk.
2 termelő üzemben dolgozunk mintegy 200 fő alkalmazottal. 20.000 m2 alapterületen található meg Irodaházunk, üzemcsarnokunk és raktárunk. Évente 2.300.000 termék készül gyártósorainkon amelynek jelentős hányadát 60 országba exportáljuk.

Adószám:
10235849-2-06
Cégjegyzékszám:
06-09-000913
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
1392 - Konfekcionált textiláru gyártása (kivéve: ruházat)
Kapcsolattartó neve:
Lele Erika
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36703319332
Kapcsolattartási e-mail cím:
lele.erika@naturtex.hu
Forgalmazott termékek besorolása:
Vendéglátás, szálláshely- szolgáltatás, kereskedelem
A szállító termékei
A szállító még nem töltött fel termékeket.