Skip to main content

Optigép Kft.

Cégnév:
Optigép Kft.
Székhely / Cím:
Ország:
Magyarország
Irányítószám:
5630
Város:
Békés
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Vésztői út 1/1.
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
Az OPTIGÉP Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. 1993-ban alakult, 100 %-ban természetes személyek tulajdona. Tevékenységi körünk mezőgazdasági gépek fejlesztésére, gyártására és értékesítésére terjed ki. A társaságban több mint 140 fő dolgozik. Dolgozóink több éves tapasztalattal rendelkeznek termékeink gyártásában és fejlesztésében. Elsősorban napraforgó és kukorica betakarításához fejlesztünk és gyártunk gépeket.
Fő gyártmányunk a NAS napraforgó betakarító adapter. Ezzel a termékünkkel a magyar piacot teljes mértékben uraljuk, ami elsősorban termékeink minőségének, kiforrottságának köszönhető, de nagy hangsúlyt fektetünk a jó és gyors szervizelésre illetve a megbízható alkatrészellátásra is.
PSM típusú napraforgó betakarító adapterünk betakarítási mechanizmusa megegyezik a NAS adapterekével, tehát rendelkezik azok minden előnyös tulajdonságával. Az alacsony építési magasságú szárzúzó további előnyöket biztosít a felhasználónak. A betakarítással egy menetben elvégzi a növényi szár zúzását, és lehetővé teszi a betakarítást követő azonnali talajművelést.
Napraforgó adaptereink dolgoznak már Romániában, Szlovákiában (itt szintén abszolút piacvezetők vagyunk), Moldáviában, Szerbiában, Csehországban, Bulgáriában, Ukrajnában, Kazahsztánban, Ausztriában, Oroszországban, Franciaországban, Kanadában és az Amerikai Egyesült Államokban.
A szintén saját fejlesztésű OptiCorn típusú, szárzúzóval szerelt kukorica betakarító adapter minimális karbantartási igény mellett, nagy betakarítási sebességgel, kitűnő munkaminőséggel végzi a csöves kukorica betakarítását. Ez a termékünk is közkedvelt Magyarországon kívül Romániában, Szlovákiában, Ukrajnában, Moldáviában, Oroszországban és az Amerikai Egyesült Államokban is értékesítjük.
Termékeink garanciális javítását Magyarországon teljes mértékben magunk látjuk el. Külföldi értékesítés esetén ezt a feladatot viszonteladóink vállalják fel.
Piaci helyzetünk stabil, termékeinket Magyarországon és a környező országokban széles körben ismerik. Alkatrészellátásunk folyamatos, rugalmas. A minőség és a megbízhatóság mellet jellemző ránk a rugalmasság és a vállalt határidők pontos betartása.
Adószám:
11044358-2-04
Cégjegyzékszám:
04-09-002265
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
2830 - Mezőgazdasági, erdészeti gép gyártása
Kapcsolattartó neve:
Patkás János
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-66/411-833
Kapcsolattartási e-mail cím:
patkas.janos@optigep.hu
Forgalmazott termékek besorolása:
Mezőgazdaság
A szállító termékei
A szállító még nem töltött fel termékeket.