Skip to main content

Pap-Agro Kft.

Cégnév:
Pap-Agro Kft.
Székhely / Cím:
Ország:
Magyarország
Irányítószám:
2750
Város:
Nagykőrös
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Alsójárás dűlő 1/a
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
A Pap-Agro Kft. bemutatása


A Pap-Agro Kft. 2002-ben alakult vállalkozás, 2007. óta főtevékenysége a mezőgazdasági gépek forgalmazása.

Családi vállalkozásként Pap Lajos és Pap Lajosné Farkas Zsuzsanna vezetik a céget. Pap Lajos, mint ügyvezető igazgató irányítja a közvetlen kereskedelmet, tartja a kapcsolatot a partnerekkel és ellenőrzi a területi képviselők munkáját.

Pap Lajosné Farkas Zsuzsanna gazdasági igazgatóként vezeti a vállalkozás működéséhez szükséges adminisztratív, pénzügyi és számviteli feladatokat.
A vezetők több, mint 20 évi tapasztalattal, tudásanyaggal és gyakorlattal rendelkeznek a mezőgazdaság és a hozzátartozó feladatok terén.
Pap Lajos szakközépiskolai tanulmányait a kiskunhalasi II. Rákóczi Ferenc Mg-i Szakközépiskolában végezte, mint mezőgazdasági gépésztechnikus, majd Mezőtúron mezőgazdasági gépészmérnöki diplomát szerzett. Később a Szent István Egyetemen Gödöllőn megszerezte mérnöktanári másoddiplomáját.

Pap Lajosné Farkas Zsuzsanna szakközépiskolai tanulmányait Cegléden a Közgazdasági Szakközépiskola vállalkozói ügyintéző szakán végezte el. Majd szintén Mezőtúron, mint mezőgazdasági agrármérnök (marketing-pénzügy szakirányon) szerzett diplomát. A Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai karán pénzügyi-, adó-, vám-, és illeték szakértői másoddiplomát és mérlegképes könyvelői képesítést szerzett.

A cég alapítását megelőzően saját földterületükön gazdálkodtak évekig, majd Pap Lajos, mint fejlesztési osztályvezetőként dolgozott egy mezőgazdasági gépeket gyártó cégnél.
Az élet úgy hozta, hogy végül belevágtak egy közös vállalkozásba. Az induláskor 2 fő dolgozó létszáma mára már 10 főre bővült. Sikeres pályázat útján felépítették a vállalkozás telephelyét, ahol közel 8000 m²-en közel 500 féle és típusú mezőgazdasági munka- és erőgép forgalmazását végzik.

Folyamatosan igyekeznek a vezetők tevékenységüket bővíteni és fejleszteni. 2012-től bioenergetikai kazánok forgalmazásával is foglalkoznak, szem előtt tartva a környezetkímélő és gazdaságos mezőgazdasági gazdálkodást. A cég saját vállalkozásán túl egyéni vállalkozók, és cégek könyvelését is végzi és vállalja.

A Pap-Agro Kft. mára már egész Magyarország területén értékesít mezőgazdasági gépeket területi képviselő kollégák segítségével.


Adószám:
12878561-2-13
Cégjegyzékszám:
13-09-106691
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
4661 - Mezőgazdasági gép, berendezés nagykereskedelme
Kapcsolattartó neve:
Samu Anita
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36203488777
Kapcsolattartási e-mail cím:
samu.anita@pap-agro.eu
Forgalmazott termékek besorolása:
Mezőgazdaság
A szállító termékei
A szállító még nem töltött fel termékeket.