Skip to main content

PROUTIL SRL

Cégnév:
PROUTIL SRL
Székhely / Cím:
Ország:
Románia
Irányítószám:
410140
Város:
oradea
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Matei Corvin 1/b
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
A Proutil Srl 2006-ban alakult, mezőgazdasági és kommunális gépek, munkaeszközök értékesítésére szakosodott vállalkozás. Közel 15 éves munkatapasztalatával, 8 fős csapattal, több száz elégedett ügyféllel piacvezető a kommunális gépek, az ültetvénytraktorok, a professzionális fűnyíró gépek hazai értékesítésében és szervizelésében.
Célunk, hogy kommunális- és a mezőgazdasági szektorban dolgozó szakemberek munkájához csúcstechnológiájú, hatékony gépek biztosítása, emellett a mindennapi munkában ügyfélközpontú szemlélet megvalósítása.

Munkatársaink a legfontosabb értékeink, ezért nagy hangsúlyt fektetünk folyamatos képzésükre, fejlesztésükre.
Ügyfeleink magas szintű kiszolgálása érdekében innovatív és kreatív megoldásokra törekszünk. Eltökélt szándékunk az ügyfélszolgálat tökéletesítése, ennek érdekében változtatjuk és bővítjük ismereteinket, fejlesztjük módszereinket és szervezeti kultúránkat.
Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a legkiválóbb termékeket és minőségi szervizszolgáltatást biztosítsunk ügyfeleink számára.
Professzionalizmus és minőség mindenekelőtt. Meggyőződésünk, hogy a partnereinkkel való tartós és szoros együttműködés során nélkülözhetetlenek ezek az értékek. A partnercégekkel való hosszú távú együttműködés nemcsak biztonságot ad ügyfeleinknek, de a folyamatos fejlesztést is garantálja. Így lehetséges a legkorszerűbb technika alkalmazása a forgalmazott gépeknél, valamint a gyors alkatrészellátás.

Forgalmazott márkáink
AJG Agrogep - Szippantoskocsik, utanfutok.
TRESZ - Aggregatorok, szivattyuk.
Robix - rotacioskapak, fukaszak, funyirok es szoleszet segedeszkozei.
BCS - Italy - egytengelyes kapa- es kaszalógépek.
BCS - Italy - multifunkcionális traktorok.
Toro - gyűjtőtartályos fűnyíró gépek, multifunkcios gepek.
Stihl - fakitermelo es zoldovezet karbantartasahoz szukseges gepek.

Meggyőződésünk
Egy-egy gép szakmai szempontok alapján történő kiválasztása és értékesítése nem fejeződik be az átadás pillanatában, éppen ellenkezőleg: ekkor kezdődik meg a Felhasználó, az Proutil Srl és a gyártó partnercégek szoros együttműködésen és állandó visszacsatoláson alapuló kapcsolata. Mindennek a lényege: pontos és gyors alkatrészellátás, precíz szervizmunka és a további felhasználói igények kielégítése újabb feladatok ellátására alkalmas gépekkel, munkaeszközökkel.

Tervünk
XXI. század elvárásainak megfelelő korszerű, verseny- és fejlődőképes, a vevői követelményeknek megfelelő, a dinamikusan változó igényekhez rugalmasan alkalmazkodó, stabil vállalatként kívánunk működni.
Adószám:
RO18729461
Cégjegyzékszám:
J05/1177/2006
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
4661 - Mezőgazdasági gép, berendezés nagykereskedelme
Kapcsolattartó neve:
Vas Tamas
Kapcsolattartó telefonszáma:
0040-728204888
Kapcsolattartási e-mail cím:
proutil2006@gmail.com
Forgalmazott termékek besorolása:
Mindkét típus