Skip to main content

Reti Hungary Kft.

Cégnév:
Reti Hungary Kft.
Székhely / Cím:
Ország:
Magyarország
Irányítószám:
2724
Város:
Újlengyel
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Kossuth Lajos utca 69.
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
„Mindenünk a huzal”

A RETI Hungary Kft. 2013-ban alakult. Tulajdonosa egy magyar magánszemély. A cég menedzsmentje több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Fő tevékenységünk kerítések/kerítéselemek gyártása (saját gépekkel) és forgalmazása.

A társaság fő tevékenysége a huzaltermékek gyártása, mely elsősorban a tekercses és táblás kerítések gyártását és forgalmazását takarja, valamint bolti kiskereskedelmet.
A társaság székhelye a kezdetektől fogva Pest megyei, de a munkavégzés Bács-Kiskun Megyében, Kecskeméten folyik, jelenleg 2, egymástól kb. 400 méterre lévő telephelyen, emellett Kiskőrösön található egy üzlet.

2023-ban sikerült megnyitnunk első üzletünket Horvátországban.

A RETI Hungary mellett egy másik cég is alakult, a RETI Gold Kft. (Csongrád megyei székhellyel, kecskeméti telephellyel), melynek tulajdonosa szintén egy magyar magánszemély. Ez a társaság kezdetben kapcsolt vállalkozásként működött tulajdonosváltást keretében a menedzsmenten belül egy másik magyar magánszemély tulajdonába került, így tevékenységét párhuzamosan, és együttműködve, de a RETI Hungary Kft.-től függetlenül végzi.

A RETI Gold Kft. csak a ponthegesztett merev táblás síkhálók gyártására szakosodott. Ez a termék a többi kerítéselemtől különválasztható technológiával, külön gépekkel, külön alapanyagból készül.

A társaság a megalakulása óta köztartozásmentes, fizetési kötelezettségeit mindig időben teljesíti. A foglalkoztatottak száma jelenleg két cégben összesen 34 fő, akik a gyártásban, kereskedelemben és adminisztrációban dolgoznak. A menedzsment létszáma 5 fő.

A RETI Hungary Kft. 2017 óta rendszeresen részt vesz az AgroMASH és a FeHoVa kiállításokon, de bemutattuk már termékeinket a Construma kiállításon, valamint a Hódmezővásárhelyi Állattenyésztési Napokon és a Kaposvári Állattenyésztési Napok keretén belül is.
2022-ben és 2023-ban már több külföldi kiállításon is részt vettünk Szerbiában és Horvátországban, a CED segítségével.


Saját gyártású termékeink

- hagyományos drótfonat max. 3,00 méter magasságban, horganyzott huzalból
- ponthegesztett vadháló, max. 2,50 méter magasságban, horganyzott huzalból
- ponthegesztett fix osztású tekercses kerítések, max. 2,50 méter magasságban, horganyzott huzalból
- fonatolt (csomózott) vadháló, max. 2,50 méter magasságban, horganyzott huzalból
- csúszásmentes vadháló, max 3,00 méter magasságban, horganyzott huzalból (autópályák mellett található kerítéstípus)
- szögesrót, horganyzott huzalból
- ponthegesztett kerítéstáblák fekete (nyers) és horganyzott huzalból, maximum 2,0×5,0m méretig.

A fenti saját gyártású termékeink az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. által bevizsgáltak, NMÉ Nemzeti Műszaki Értékelésünk száma A-116/2014.
- expandált lemez
- kötöződrót
- hasított lemezből hullámos rögzítőszalag (3 méretben)
- hasított lemezből szőlőoszlop
- fülecselt kötelek gyártása, saját présgéppel
- szakállas U-szeg

Termékeinket az ország egész területén értékesítjük nagykereskedelmi partnereink és viszonteladóink részére, valamint az Európai Unión belüli vásárlók részére, például Csehországba vagy Romániába, ezen felül az Unión kívülre, Szerbiába is.

A saját gyártású termékeink minőségével, valamint a hazai és a világpiaci alapanyag- és termékárak folyamatos megfigyelése alapján képzett kedvező árainkkal biztosítottuk helyünket a hazai piacon.

Gépparkunkat igyekeztünk bővíteni az elmúlt években, saját erőből, valamint GINOP- és OFA-pályázatok keretében kaptunk lehetőséget új gépek beszerzésére, termékpalettánk bővítése és termelékenységünk növelése érdekében. Pályázat keretében munkatársaink nyelvi képzését is sikerült megvalósítani. Társaságunk az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelve végzi munkáját.
Adószám:
24814182-2-13
Cégjegyzékszám:
13-09-167897
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
2593 - Huzaltermék gyártása
Kapcsolattartó neve:
Roza Károly
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36703396070
Kapcsolattartási e-mail cím:
reti@retihungary.hu
Forgalmazott termékek besorolása:
Mezőgazdaság
A szállító termékei
A szállító még nem töltött fel termékeket.