Skip to main content

SAMOSTALNA ZANATSKA I TRGOVINSKA RADNJA MONTEL JOŽEF EĐEDI PREDUZETNIK

Cégnév:
SAMOSTALNA ZANATSKA I TRGOVINSKA RADNJA MONTEL JOŽEF EĐEDI PREDUZETNIK
Székhely / Cím:
Ország:
Szerbia
Irányítószám:
24321
Város:
MALI IĐOŠ
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
GLAVNA 106/A
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
A Montel építőanyag gyártó vállalat 1988-ban alakult meg. Székhelye Kishegyesen, a Szabadkát és Újvidéket összekötő regionális út mellett, saját 11500 m² területű telephelyén található. A vállalat fejlődését a fert gerendák, vagyis az emeletközi konstrukciók és mennyezetek kialakítására legelterjedtebb szerkezet gyártása alapozta meg. Időközben igazítani tudtuk a termelés irányvitelét a piac követelményeihez, és ennek eredményeként bővült saját termékeink skálája: kéményrendszerek, könnyűbetonból készült falazó és ventillációs blokkok, zsalublokkok, beton csövek és –oszlopok, áthidaló gerendák, megmunkált betonvas.

Megállás nélkül kutatjuk ügyfeleink igényeit, ezért folyamatosan igyekszünk minőségi késztermékeket és szolgáltatásokat nyújtani. A termelési program fejlődésével párhuzamosan építőanyag forgalmazása céljából fatelepet nyitottunk. Az „alapoktól a tetőig” irányelvre hagyatkozva, és a kínálat kiegészítése eredményeként az áruforgalom évről-évre növekszik. A kínálatról részletesebben a www.montel-fert.com honlapon tájékozódhatnak.

Vásárlóink eredményesebb kiszolgálása érdekében a vállalat rendelkezik 2,5–24 tonna teherbírású szállítási eszközökkel, így biztosítjuk termékeink házhozszállítását. A Montel termékei főleg a Vajdaság területén vannak jelen, de saját termékeinket a szomszédos országokba is szállítjuk.

A kéményrendszerek gyártása az egyik legsikeresebb terméknek mondható, mivel folyamatos nagy iránta a kereslet. A betongyűrűk gyártásának gépesítésével és új technológia integrálásával az elmúlt években a hazai piacon megjelenő váratlan űrt sikerült betöltenünk. Cégünk az elmúlt időszakban 4 különböző kéményrendszert minősített az Európai Unió területén, köztük van az is, mely a modern kondenzációs gázkazánok égéstermék elvezetésére szolgál.

A Montel Magyarország Kft. 2009 óta működik, elsősorban a Montel típusú kéményrendszerek gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk. A cég székhelye Kiskunhalason van. Céljaink elérése érdekében folyamatosan alkalmazkodunk ügyfeleink és a piac igényeihez, a magas minőségi követelmények fenntartása mellett folyamatos innovációt, termékfejlesztést hajtottunk végre. Kéményrendszereink CE jelzéssel, Uniós forgalomba hozatali engedéllyel rendelkeznek.
Kéményrendszereink exportálása mellett Magyarországról, Tapolcáról a Rockwool hőszigetelő termékeket importáljuk.
Kereskedelmi árúnk palettáját bővíti a bócsai Polifarbe KFT egyrétegű minőséges falfestékei valamint a KK Kavics Beton térkőgyártó KFT betonelemeinek teljes választéka.
Adószám:
101435430
Cégjegyzékszám:
51458320
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
2361 - Építési betontermék gyártása
Kapcsolattartó neve:
Egyedi József
Kapcsolattartó telefonszáma:
0648418400
Kapcsolattartási e-mail cím:
egyedijozsef@gmail.com
Forgalmazott termékek besorolása:
Vendéglátás, szálláshely- szolgáltatás, kereskedelem
A szállító termékei
A szállító még nem töltött fel termékeket.