Skip to main content

WYLZE LOGISTIK SRL

Cégnév:
WYLZE LOGISTIK SRL
Székhely / Cím:
Ország:
Románia
Irányítószám:
100514
Város:
Ploiesti
Utca, házszám vagy helyrajzi szám:
Rezervoarelor nr. 2
Cég bemutatkozása (min. 500 karakter):
A Wylze Logistik társaság 1998-ban volt alapítva és azóta növekedett ügyfeleivel együtt, bizonyítva, hogy olyan partnerről van szó, akire bármilyen körülmények között támaszkodhat.
A termékkínálat amelyet a Wylze Logistik képvisel a román piacon a legjobb minőségű, a partnerek kiválasztása az ügyfelek számára a legfontosabb kritérium, a minőség-ár arány alapján történt.
Az építőipari gépek, a logisztika, a mezőgazdasági gépek, a kommunális eszközök értékesítésében szerzett fontos tapasztalat birtokában tudjuk, hogy Önnek, termékeink kedvezményezettjének szüksége van minőségi szolgáltatásokra és a megvásárolt termékek megfelelő karbantartásának biztosításara, ezáltal megelőzve a költséges hibákat.
A Wylze Logistik csapata számára semmilyen erőfeszítés nem túl sok ahhoz, hogy megadja a szükséges támogatást ügyfeleinek. Társaságunk tevékenységének egyik alapvető ága hogy a legversenyképesebb szolgáltatásokat és berendezéseket kínáljuk Önnek.
E cél elérése érdekében tartós erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy portfóliónkban megtaláljuk azokat a termékeket, amelyek a lehető legjobb minőség-ár aránnyal rendelkeznek, hogy megfeleljenek a nemzetközi normáknak.
Adószám:
RO11021882
Cégjegyzékszám:
J29/1027/1998
Fő tevékenység TEÁOR / NACE rev.2 kódja:
4614 - Gép, hajó, repülőgép ügynöki nagykereskedelme
Kapcsolattartó neve:
CRISTIAN BENDRIS
Kapcsolattartó telefonszáma:
0738844567
Kapcsolattartási e-mail cím:
cristian.bendris@wylze.ro
Forgalmazott termékek besorolása:
Mezőgazdaság